Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ποινή φυλάκισης με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή

Petite Perle 300×250

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, στον γνωστό πρώην παρουσιαστή, Στάθη Παναγιωτόπουλο, για την υπόθεση με την ανάρτηση βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την πρώην σύντροφό του χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Παραλληλα, του επιβλήθηκε η υποχρέωση εμφάνισης το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα κοντά στον τόπο κατοικίας του, καθώς και απαγόρευση εξόδου από την χώρα σύμφωνα με όσα μεταφέρει το thesstoday.

Τι κατέθεσε φίλος του Παναγιωτόπουλου

«Αφού αφέθηκε ελεύθερος μετά την σύλληψή, μου ζήτησε να μπω στο προφίλ του και να διαγράψω όλες τις σχετικές αναρτήσεις» κατέθεσε μάρτυρας κατά την διάρκεια της δίκης του πρώην παρουσιαστή, Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε «τέσσερις με πέντε ημέρες αναζητούσα αναρτήσεις, με βάση τις λέξεις κλειδιά της δικογραφίας και ζήτησα να κατέβουν άμεσα». Αυτά φέρεται να κατέθεσε μεταξύ άλλων, φίλος του γνωστού παρουσιαστή.

Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη – Απών ο Παναγιωτόπουλος

"Κεκλεισμένων των θυρών" πραγματοποιήθηκε η δίκη ύστερα από σύμφωνη γνώμη και των δύο πλευρών.

Λόγω της δημοσιότητας και της ευαισθησίας του θέματος η δικηγόρος της καταγγελλουσας ζήτησε να διεξαχθεί η δίκη κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που βρήκε σύμφωνη και την άλλη πλευρά.

Πάντως η δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ξεκίνησε χωρίς να είναι ο ίδιος παρών αφού επέλεξε να εκπροσωπηθεί από τον δικηγόρο του κ. Δακουρα.

Πηγή: news247

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ