Στις φυλακές οι τρεις βαρυποινίτες που συνελήφθησαν

Petite Perle 300×250

Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των άλλων δύο

Στις φυλακές Χανίων οδηγήθηκαν το βράδυ της Τρίτης οι τρεις δραπέτες, Αλβανικής καταγωγής που συνελήφθησαν στο Ηράκλειο το βράδυ της Δευτέρας.

H δίκη των τριών δραπετών στο αυτόφωρο δικαστήριο στα Χανιά ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης όπου κρίθηκαν ένοχοι για την απόδραση αλλά και για τις μικροποσότητες ναρκωτικών που είχαν στην κατοχή τους και το μαχαίρι που βρέθηκε στην κατοχή του ενός εξ αυτών.

Ο ένας καταδικάστηκε σε φυλάκιση 42 μηνών και ενός έτους και οι άλλοι δύο σε φυλάκιση 34 μηνών για τα κατά περίπτωση αδικήματα κλοπής, απόδρασης κ.ά

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου πήραν μία μεταλλική ράβδο και δύο βίδες που αφαίρεσαν με τη βοήθεια νυχοκόπτη από φωτιστικό και κατασκεύασαν μία αυτοσχέδια λίμα και με αυτήν κατάφεραν να λυγίσουν τα κάγκελα του παραθύρου της τουαλέτας, να βγουν σε ένα διάδρομο και στη συνέχεια στο υπόγειο γκαράζ του Αστυνομικού Μεγάρου.

Από κει πήδηξαν το φράκτη για να βγουν στον κεντρικό δρόμο χωρίς να τους δει κανείς.

έκλεψαν δύο αυτοκίνητα για να φθάσουν στο Ηράκλειο και να συλληφθούν στο κέντρο της πόλης.

Οι άλλοι δύο βαρυποινίτες που διαφεύγουν της σύλληψης έμειναν στα Χανιά χωρίς όπως ισχυρίστηκαν στους δικαστές να γνωρίζουν που βρίσκονται.

Πηγή: cretapost

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ