Ένας μαθητής από το Γάζι ευχαριστεί δημόσια τον αγαπημένο του δάσκαλο

Petite Perle 300×250

Ο  μαθητής της Ε' δημοτικού του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου, Αναστάσιος Κ., κάθε ημέρα επιστρέφει ενθουσιασμένος από το σχολείο και ανυπομονεί να πάει την επόμενη ημέρα ,  για να μάθει πολλά πράγματα από το δάσκαλό του.  Στο σπίτι με ενθουσιασμό περιγράφει κάθε νέο που έμαθε. Είναι τόσο μεγάλη η αγάπη του που θέλει να την κάνει γνωστή στον κόσμο!

Η «Φωνή του Μαλεβιζίου», με μεγάλη χαρά δέχτηκε αυτό το ευχαριστήριο και σας μεταφέρει τα συναισθήματα του μικρού μαθητή και μια ωραία υπόσχεση που του δίνει. Μια υπόσχεση που ίσως είναι η καλύτερη ανταμοιβή που μπορεί μα προσδοκά ένας εκπαιδευτικός.

«Κύριε Μάνο Κασσωτάκη θέλω να μάθουν όλοι πόσο καλός είστε και να σας ευχαριστήσω για όσα μας έχετε μάθει και  θα μας μάθετε. Είστε ο καλύτερος δάσκαλος. Είστε πάντα χαρούμενος και μας κάνετε συνέχεια να γελάμε. Το μάθημα μαζί σας είναι ευχάριστο και διασκεδαστικό. Μας αγαπάτε όλους και νοιάζεστε για εμάς και μας παίρνετε τηλέφωνο αμέσως όταν λείπουμε να δείτε αν είμαστε καλά. Είστε ευγενικός και αστείος. Νομίζω ότι δεν θα σας ξεχάσω ποτέ και θα σας σκέφτομαι πάντα όταν μεγαλώσω πολύ.

Σας αγαπώ πάρα πολύ. Ο μαθητής σας,  Αναστάσιος 1ο δημοτικό σχολείο Γαζίου, τάξη Πέμπτη»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ