Στο Γάζι βρέθηκε ο Παύλος Πολάκης (φώτο)

Petite Perle 300×250

Στο Δήμο Μαλεβιζίου και πιο συγκεκριμένα στο καφενείο του Μαρίνου Τσιντάρη στο Πολύδροσο βρέθηκε ο Βουλευτής του Σύριζα Παύλος Πολάκης συνοδευόμενος από τον πολιτευτή Βασίλη Σμπώκο. Η βραδιά κύλησε ευχάριστα με πολύ συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και τις βασικές παραμέτρους του νέου προγράμματος του Σύριζα. Βέβαια συνδυάστηκε το τερπνόν μετά του ωφελίμου με μεζέδες και καλό κρασί και όλους τους παριστάμενους να γίνονται μία παρέα, με καλή διάθεση και πολύ κέφι.

Δείτε την ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του Βασίλη Σμπώκου:

Εγέμισε το Ηράκλειο Συριζαίους!!!

Το 43% του 2019 θα το κάνουμε 55 στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές!!! Χθες το βράδυ στο καφενείο του Μαρίνου Τσιντάρη του Σμπυροδιάκο στις Εργατικές κατοικίες του Δήμου Μαλεβιζίου στο Γάζι!!! Με δυνατή παρέα συντρόφων και την παρουσία έκπληξη του συντρόφου-αγωνιστή για το δίκιο του λαού Παύλο Πολάκη, που ξέκλεψε λίγο χρόνο από το φορτωμένο πρόγραμμα του, αφιερώνοντας τον στους συντρόφους στο Ηράκλειο!!!

Σούπερ βραδιά με ουσιαστική κουβέντα, για το παρόν και το μέλλον της Χώρας, μέσα από το πρόγραμμα που καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, για τη νέα διακυβέρνηση που έρχεται!!!

Αυτό, το κύριο πολιτικό μενού της βραδιάς!!!Στο γαστρονομικό κομμάτι, είχαμε 2 πρόβατα κοντογόνατες, κοκκινόματες, βιολογικές, μεταξομάλες, χρυσοδόντες, ψημένες οφτές και βραστές, με μακαρόνια στο κρετόζουμο, με την επιμέλεια της οικοδέσποινας Βαγγελιώς, σύζυγου του Μαρίνο!!!Και στην άλλη με το καλό!!!

Υσ.. Σε 100 σημεία του Νομού Ηρακλείου, μας περιμένουν ανάλογα τραπέζια και συνάξεις. Όπου κι αν πάω, μου λένε το ίδιο: "Φέρε μας τον Πολάκη"!!!Ο Παύλος μου υποσχέθηκε ότι δεν θα αφήσει κανένα παραπονούμενος !!!Θα πάει παντού!!!Θα τσοι τιμήσει όλους!!!

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ