Συλλυπητήρια ανακοίνωση Π.Σ Κορφών για τον θάνατο του Προέδρου τους

Petite Perle 300×250

Αγαπημένε μας Γιώργο, αγαπημένε μας Πρόεδρε, δυστυχώς σήμερα έφυγες από κοντά μας. Πριν 2 χρόνια είχες αναλάβει Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού μας, τις Κορφές. Μόλις που είχες χτυπηθεί από την επάρατη νόσο, όμως η αγάπη σου για τα κοινά και την κοινωνία του χωριού μας, δεν στάθηκε εμπόδιο να προσφέρεις και από αυτό το μετερίζι.

Δυστυχώς όμως, από τη μια η πανδημία του Covid και από την άλλη η ασθένειά σου, δεν σε άφησαν να υλοποιήσεις το έργο μου είχες ονειρευτεί. Μας αφήνεις όμως μια παρακαταθήκη για να συνεχίσουμε το έργο του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Παράλληλα, ήσουν από τα ιδρυτικά στελέχη του Αθλητικού Σωματείου «Κορφές»! Αρχικά Ποδοσφαιριστής και έπειτα παράγοντας ήσουν πάντα κοντά στην ομάδα, στους ποδοσφαιριστές, στην διοίκηση! Προσέφερες με ανιδιοτέλεια το καλύτερο που μπορούσες για πολλά χρόνια!

Προσέφερες πάντα στην κοινωνία του χωριού μας. Ήσουν κοντά στην νεολαία, να μιλήσεις, να εκπαιδεύσεις, να καθοδηγήσεις.

Ζούσες έντονα την κάθε στιγμή της ζωής σου, με πάθος και δύναμη. Σπούδασες ηλεκτρολόγος μηχανικός και με σπουδές στην Σκωτία, έπειτα καθηγητής στα ΤΕΙ Ηρακλείου. Παράλληλα ασχολήθηκες με επιχειρήσεις. Αγαπούσες με πάθος ότι και αν έκανες!

Στήριζες την οικογένειά σου και ειδικά την μοναχοκόρη σου, την Ελευθερία σου! Όπως συμβολικά ήσουν και εσύ, ένα πνεύμα Ελεύθερο! Ένας ασυμβίβαστος, ευφυής και ελεύθερος άνθρωπος. Πάντα χαμογελαστός, πρόσχαρος με έξυπνο, αστείρευτο χιούμορ. 

Θα σε θυμόμαστε με αγάπη, σχηματίζοντας μια καρδιά με τα χέρια, όπως ακριβώς το έκανες και εσύ, απευθυνόμενος σε όλους εμάς! Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια σου! Καλό ταξίδι Γιώργο!

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 13:00μμ,στις Κορφές, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, η σορός του θα βρίσκεται από τις 11:00π.μ στον ναό.

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ