Το πάλεψε αλλά ηττήθηκε από τον Αετό ο ΟΦΑΜ (pics)

Petite Perle 300×250

Το πάλεψε όσο μπορούσε το παιχνίδι ο ΟΦΑΜ στη Βαγιά με αντίπαλο τον Αετό Ανωγείων αλλά γνώρισε την ήττα με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 αλλά στο δεύτερο ημίχρονο από το 60' και μετά οι γηπεδούχοι μείωσαν στο σκορ, έβγαλαν ψυχή και αν ήταν λίγο πιο τυχεροί θα μπορούσαν να έχουν πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 6' ο Βατσινάς νικήθηκε από τον Ανταλουδάκη στο τετ α τετ και στην επαναφορά ο Δραμουντάνης σούταρε άουτ.

Στο 16' ο Αεράκης βρήκε με καταπληκτική διαγώνια μπαλιά τον Τσαμπουράκη που πλάσαρε όμως πάνω στον Μπαγκέρη.

Στο 24' ο Κονιός Α. σούταρε από μακριά, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Ανταλουδάκης.

Στο 26' ο Σπαχής μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και με ωραίο συρτό σουτ στη γωνία έκανε το 0-1 για τον Αετό.

Στο 28' ο Μέμος έκανε λάθος γύρισμα με το κεφάλι προς τον τερματοφύλακα, ο Αεράκης μπήκε στην πορεία της μπάλας και σούταρε με τι μία πάνω όμως στον Μπαγκέρη.

Στο 40' ο Δραμουντάνης έδωσε στον Καλομοίρη που σούταρε μέσα από την περιοχή με το εξωτερικό, έδιωξε με τα πόδια ο Ανταλουδάκης.

Στο 52' ο Σπαχής έπαιξε κάθετα στον Δραμουντάνη που σούταρε όμως πολύ αδύναμα.

Ένα λεπτό μετά στο 53' από μία μακρινή μπαλιά ο Βατσινάς βγήκε μόνος του απέναντι από τον Ανταλουδάκη και με σουτ βολίδα έγραψε το 0-2.

Στο 55' ο Σκουλούδης βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή του Αετού όμως ο διαιτητής κ. Χαραλαμπάκης έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται.

Στο 60' από φάουλ του Λαδουκάκη ο Μπαγκέρης έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του σε μία φαινομενικά εύκολη φάση και ο Σκουλούδης σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να μειώσει σε 1-2.

Ο ΟΦΑΜ από αυτό το σημείο και έπειτα μέχρι το 90' πίεσε πολύ τον Αετό αλλά δεν μπόρεσε να βρει το δεύτερο γκολ που θα του έδινε έστω την ισοπαλία.

Στο 91' ο Μπέρκης έβγαλε μάτι με την εστία τον Δραμουντάνη που σούταρε ψηλά άουτ.

Συνθέσεις

ΟΦΑΜ: Ανταλουδάκης, Νικηφόρος, Τουμπάκης(39' Ανδριαδάκης λ.τ.), Στρατηγάκης, Γιαννόπουλος, Δεληγιαννάκης, Σκουλούδης, Λαδουκάκης, Τσαμπουράκης(80' Ορφανός), Αεράκης, Γουβιανάκης.

Αετός Ανωγείων: Μπαγκέρης, Μέμος, Κονιός Γ., Παπαντωνάκης, Τζιβελάκης, Κονιός Α, Σπαχής(91' Ξυλούρης), Δραμουντάνης, Ανδρικάκης, Καλομοίρης(66' Μπέρκης), Βατσινάς.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ