Η Σίσσυ Χρηστίδου, μετά τις δηλώσεις του Ρουβά για Λιγνάδη: «Από χθες δέχομαι κατάρες στα social media»

Petite Perle 300×250

Το κοινό έχει εξοργιστεί με την παρουσιάστρια, επειδή δεν διαχώρισε τη θέση της από τον τραγουδιστή την ώρα της συνέντευξης

Καταιγισμό αρνητικών αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις που έκανε ο Σάκης Ρουβάς σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για την σχέση του και την αγάπη που τρέφει για τον σκηνοθέτη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Έπεσα από τα σύννεφα, όταν έσκασε η βόμβα. Τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα, ό,τι συναίσθημα έχω για εκείνον είναι θαυμασμού, αγάπης. Εγώ έτσι έζησα δίπλα στον Δημήτρη κι αυτή είναι η δική μου κατάθεση», εξοργίζοντας έτσι το κοινό και θέτοντας στο στόχαστρο αρνητικών σχολίων και την Σίσσυ Χρηστίδου, αφού οι δηλώσεις έγιναν στην εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, θέλησε σήμερα να διαχωρίσει τη θέση της και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Όπως ανέφερε: «Θέλω να πω κάτι σε σχέση με εμένα κι ό,τι αφορά εμένα και τις κατάρες που δέχομαι από χθες στα social media. Δεν είναι η πρώτη φορά και έχω εξοικειωθεί αρκετά, αλλά στη φάση που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή δεν έχω καθόλου το ψυχικό σθένος να απαντήσω και δεν με νοιάζει καθόλου κιόλας».

Ύστερα συμπλήρωσε πως δεν μπορούσε να τοποθετηθεί επί του θέματος, την ώρα που έπαιρνε συνέντευξη από τον Σάκη Ρουβά, οπότε αδίκως κατηγορείται που δεν μίλησε εκείνη την στιγμή.

«Θέλω να διευκρινίσω πως όταν κάνω μία συνέντευξη, εγώ θα θέσω διακριτικά τη θέση μου. Από εκεί και πέρα όμως, την ώρα της συνέντευξης, δεν ήταν η στιγμή της δικής μου τοποθέτησης, αλλά η στιγμή της τοποθέτησης του ανθρώπου που καλώ στην εκπομπή. Όταν ερωτηθώ ή όταν προβάλλουμε ένα θέμα, θα θέσω τις δικές μου θέσεις και θεωρώ ότι αυτό το έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό, είναι πολύ σαφής η δική μου θέση».

Η Σίσσυ Χρηστίδου στη συνέχεια, ανέφερε πως σέβεται τους ανθρώπους που καλεί στην εκπομπή της και δεν μπορεί να προσβάλλει κάποιον, επειδή έχουν αντίθετες θέσεις. «Στην εκπομπή αυτή, καλούμε ανθρώπους που σεβόμαστε και στο πλαίσιο του πολιτεύματος που βρισκόμαστε, τους αφήνουμε ελεύθερα να εκφράσουν τη γνώμη τους. Δεν θα δεχτώ καμία κατάρα, γιατί δεν έβρισα, δεν έφτυσα ή δεν έδιωξα με τις κλωτσιές κάποιος που φιλοξένησα στην εκπομπή. Αν κάποιον θέλουμε να τον βρίσουμε, δεν τον καλούμε στην εκπομπή. Δεν ξέρουμε από την αρχή τι θα ειπωθεί κάθε φορά. Από εκεί και πέρα, αν δεν θέλουμε να κάνουμε μία συνέντευξη, δεν την κάνουμε. Δεν θα πάρουμε για παράδειγμα συνέντευξη από τον Δημήτρη Λιγνάδη», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ξέσπασε σχετικά με τα μηνύματα που δέχεται στα social media και τα χαρακτήρισε πολύ «σκληρά».

«Είναι πολύ σκληρός αυτός ο φασισμός των social media. Εγώ είμαι σε μία φάση που δεν με νοιάζει καθόλου, αλλά φαντάζομαι πως πολύ κόσμο τον επηρεάζει, όπως και εμένα με επηρέαζε για πολλά χρόνια. Καλό θα ήταν να γνωρίζετε τη βαρύτητα αυτών που ξεστομίζετε, γιατί στην πραγματικότητα αφορούν πάρα πολύ κόσμο. Για κατάρες, για τα παιδιά, για καρκίνους…», είπε κλείνοντας η Σίσσυ Χρηστίδου

Πηγή: protothema

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ