Η Τύλισσος έμεινε στο 2-2 με την Αγία Βαρβάρα

Petite Perle 300×250

Με πρωταγωνιστές τον Μανιούδη από την Τύλισσο και τον Βαλαμούτσουνο από την Αγία Βαρβάρα που πέτυχαν από δύο τέρματα για την ομάδα τους έκαστος , οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό σε ένα βροχερό απόγευμα στο γήπεδο της Τυλίσσου.

Η Τύλισσος βρέθηκε πίσω στο σκόρ δύο φορές με την Αγία Βαρβάρα , όμως παρόλα αυτά κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να φέρει δύο φορές το μάτς στα ίσια .

Πριν την έναρξη του αγώνα ο πρόεδρος της Τυλίσου κ.Βασίλης Κουβίδης πρόσφερε μια ανθοδέσμη στον προπονητή και συντοπίτη της Τυλίσου Γιώργο Φιολιτάκη για την προσφορά του στο σύλλογο καθώς έχει διατελέσει προπονητής και στην ομάδα που ήταν σήμερα αντίπαλος .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το σκόρ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 23΄με έυστοχη εκτέλεση πέναλτυ ο Βαλαμούτσουνος σε 0-1 .

Η αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε στο 28΄με τον Μανιούδη με γυριστή κεφαλιά μετά από πλάγιο να στέλνει στο δεξί γάμα της εστίας του Μυλωνάκη .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η Αγία Βαρβάρα είχε κλείσει καλά τους χώρους στο κέντρο με αποτέλεσμα να μην μπορούν με ευκολίαοι παίκτες της Τυλίσσου να κάνουν το παιχνίδι τους .

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δυνατές μονομαχίες στον κεντρικό άξονα του γηπέδου και για τις δύο ομάδες .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 53' ο Βαλαμούτσουνος με κεφαλιά έδωσε ξανά κεφάλι στο σκόρ για την ομάδα του .

Με τους γηπεδούχους να έχουν ξανά άμεση αντίδραση στο 61΄ με φανταστικό γυριστό σουτ του Μανιούδη λίγο έξω από την περιοχή να καταλήγει στο δίχτυα της εστίας του Μυλωνάκη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στην συνέχεια οι δύο προπονητές έκαν κάποιες αλλαγές με σκοπό να μπορέσουν να δώσουν ώθηση στην ομάδα τους να πετύχουν ένα γκολ που θα τους έδινε τους τρεις βαθμούς της νίκης .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το σκόρ έμεινε αμετάβλητο με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό .

Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών .

Τύλισσος: Γιανναδάκης,Λυγεράκης,Μυκωνιάτης,Παπάζογλου,Καβάθη,Κίκας,Λέκα,Μανιαδάκης,Αμαραντίδης,Μανιούδης,Ελευθεράκης

Αγία Βαρβάρα: Mυλωνάκης,Φωτάκης,Σκουλάς,Μαρής,Σιαπλαούρας,Σαιτάκης,Σόρα,Λελέκας,Βαλαμούτσουνος,Χασουράκης,Αποδουλιανάκης

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ