Δολοφονία Άλκη: Συνελήφθη και ο 12ος δράστης της επίθεσης

Petite Perle 300×250

Συνελήφθη και ο 12ος δράστης της δολοφονικής επίθεσης στον Άλκη Καμπανό.

Για τον τελευταίο συλληφθέντα για την επίθεση στον Άλκη ειχε μιλήσει ο «ποδοσφαιριστής» από το τάγμα εφόδου των χούλιγκαν, αποκαλώντας τον «Ντίνο»

Συνελήφθη και ο 12ος δράστης της δολοφονικής επίθεσης στον Άλκη Καμπανό στη περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν Έλληνα, γεννηθέντα στη Θεσσαλονίκη το 2000 ο οποίος είναι ο οδηγός του Wolksvagen Polo που συμμετείχε στην επίθεση.

Για τον συγκεκριμένο ειχε μιλήσει ο «ποδοσφαιριστής» Γιάννης Κουμαρόπουλος αποκαλώντας τον με το όνομα «Ντίνος».

Ο εντοπισμός του 12ου ατόμου θεωρούνταν εξαιρετικά σημαντικός από τις Αρχές , καθώς στο όχημά του επέβαιναν ο νεαρός που φέρεται να κρατούσε το φονικό δρεπάνι και να μαχαίρωσε τον Άλκη, ο νεαρός που φέρεται να κρατούσε το μαχαίρι αλλά και ο νεαρός που φέρεται να χτύπησε με στειλιάρι τον Άλκη.

Υπενθυμίζεται ότι για τη δολοφονία του Άλκη έχουν προφυλακιστεί μέχρι στιγμής 10 άτομα.

Απολογείται σήμερα ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία

Με τον20χρονο που είχε διαφύγει στην Αλβανία και παραδόθηκε τα προηγούμενα 24ωρα στις ελληνικές διωκτικές αρχές ολοκληρώνεται σήμερα ο κύκλος των απολογιών των έντεκα συλληφθέντων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου, στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος θα βρεθεί στη μία μετά το μεσημέρι ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης και θα παρουσιάσει τη δική του θέση για το φονικό επεισόδιο. Μέσω του συνηγόρου του είχε περιγράψει τον δικό του ρόλο ως «περιφερειακό».

Κλειδί» τα ευρήματα του DNA

Στο μεταξύ η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά στα ευρήματα της εξέτασης DNA τους χρήστες των φονικών όπλων προκειμένου να «κλειδώσει» τον ρόλο και τον βαθμό συμμετοχής καθενός εκ των 10 προφυλακισθέντων για την υπόθεση.
Η εξέταση DNAέχει τροφοδοτήσει ήδη την αστυνομική έρευνα με νέα στοιχεία -αλλά και νέα ερωτηματικά- κι ενώ οι κατηγορούμενοι αλληλοκατηγορούν ανοιχτά ο ένας τον άλλο υπό το βάρος των επικείμενων ποινών για τη δολοφονική επίθεση κατά του νεαρού φοιτητή.

Πηγή: protothema

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ