Με πολλά δώρα και ενωτικό κλίμα η κοπή πίτας των διαιτητών Ηρακλείου (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Σε αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου έκοψε την πίτα του ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Συριγωνάκη και του Προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου.

Στην παρέμβαση του ο Περιφερειάρχης ζήτησε από την ΕΠΣΗ και τους Διαιτητές να προχωρήσουν στα σασμό γιατί όλοι μαζί μπορούν να καταφέρουν περισσότερα και στο τέλος έκανε την ευχάριστη έκπληξη ανακοινώνοντας ότι η Περιφέρεια θα κάνει δώρο στον κάθε διαιτητή μία καινούργια στολή.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη διαχρονική προσφορά στον αθλητισμό του Νομού Ηρακλείου του Σταύρου Αρναουτάκη και του Νίκου Συριγωνάκη. Επίσης απαντώντας στην πρόταση του Περιφερειάρχη για το σασμό με το Σύνδεσμο Διαιτητών απάντησε ότι και αυτός έχει κάνει λάθη, όμως τα γραφεία της Ένωσης είναι ανοιχτά για οποιαδήποτε συνάντηση που θα βοηθήσει να αμβλυνθούν οι όποιες διαφορές υπάρχουν.

Μοναδικό τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ήταν ο τέως Πρόεδρος της Δαμάστας Αντώνης Παπαδάκης στον οποίο έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας για την ανιδιοτελή προσφορά του προς τους διαιτητές του Ηρακλείου. Μάλιστα ο κ. Παπαδάκης στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στα γήπεδα του τοπικού και δεσμεύτηκε να προσφέρει μία πλήρως εξοπλισμένη τσάντα με όλα τα απαραίτητα ιατρικά είδη σε όλες τις ομάδες από την Α1 μέχρι τη Γ΄ κατηγορία.

Τοποθετήσεις έκαναν ο Αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΗ Γιώργος Ιωαννίδης, ο τέως Πρόεδρος του Συνδέσμου Κώστας Κουναλάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συριγωνάκης και ο νυν Πρόεδρος Βασίλης Κοκκινάκης.

Το κλίμα ήταν εορταστικό και ενωτικό ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου και μοιράστηκαν πάρα πολλά δώρα στους διαιτητές που ήταν και τα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς. Μάλιστα πέντε εξ' αυτών θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με όλα τα έξοδα πληρωμένα (αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχείο, προσκλήσεις για τον αγώνα), κατόπιν ενεργειών που έκανε ο Α' Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης.

Επίσης δόθηκαν τα διπλώματα στους οκτώ διαιτητές της σχολής του 2020.

Για την ιστορία το φλουρί κέρδισε ο διαιτητής Χρήστο Κλαμπατσέας που κέρδισε ένα χρυσό ηλεκτρονικό χρονόμετρο-ρολόι.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη σημαντική αυτή βραδιά:

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ