Συνέλαβαν τον πατέρα γιατί δεν στέλνει το παιδί του στο σχολείο

Petite Perle 300×250

Οι αρχές αναζητούν έναν ακόμα γονέα – Πρόσφατα το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου επέβαλε σε 40χρονη μητέρα ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

Σε μία ακόμα σύλληψη γονέα ο οποίος δεν στέλνει το παιδί του στο σχολείο από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, προχώρησαν οι Αστυνομικές Αρχές της Κρήτης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν άντρα 59 ετών, το παιδί του οποίου φοιτά στην 1η τάξη Γυμνασίου της ενδοχώρας του Ηρακλείου.

Παράλληλα, και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, αναζητείται ακόμα ένας γονιός ο οποίος επίσης δεν έχει στείλει το παιδί του στο σχολείο από τον Σεπτέμβριο. 

Όσοι γονείς δεν έχουν πειστεί κινείται – μετά από επικοινωνία και ενημέρωση από τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων – η διαδικασία του Αυτοφώρου. 

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου επέβαλε σε 40χρονη μητέρα, ποινή φυλάκισης έξι μηνών (όπως ήταν και η εισαγγελική πρόταση), με τριετή αναστολή και με την δέσμευση ότι ο 9χρονος μαθητής θα επιστρέψει στο σχολείο ενώ ένας ακόμα γονέας στο Ηράκλειο, ένας 47χρονος Λιμενικός, οδηγείται στην δικαιοσύνη, με αφορμή το γεγονός ότι δεν έστελνε το παιδί του στο σχολείο από τον Μάρτιο του 2020. 

Πηγή: cretalive

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ