Ρέθυμνο: Στη φυλακή 20χρονος που εκβίαζε ανήλικη με γυμνές φωτογραφίες για να συνευρεθεί μαζί της

Petite Perle 300×250

Οι αρχές εντόπισαν πλήθος πορνογραφικού υλικού στον υπολογιστή του – Πώς η ανήλικη αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της
Προφυλακιστέος κρίθηκε ένας 20χρονος στο Ρέθυμνο, που κατηγορείται ότι εκβίασε μια 13χρονη μαθήτρια να συνευρεθεί μαζί του. Μάλιστα, οι αρχές εντόπισαν στον υπολογιστή του πλήθος πορνογραφικού υλικού ανηλίκων.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, τον περασμένο Σεπτέμβριο η 13χρονη, μαθήτρια β' γυμνασίου στο Ρέθυμνο, ήρθε σε επαφή με τον 20χρονο μέσω των social media. Αρχικά αναπτύχθηκε μεταξύ τους φλερτ, ενώ ο 20χρονος ζήτησε από την κοπέλα να του στείλει γυμνές φωτογραφίες, τις οποίες πήρε μετά από επίμονες προσπάθειες.

Τότε ξεκίνησε ένας εφιάλτης για την 13χρονη. Ο 20χρονος την εκβίαζε ότι αν δεν συνευρευθεί μαζί του, θα τις δημοσιεύσει στα social media. Η κοπέλα φοβούμενη τον αντίκτυπο και υπό το καθεστώς φόβου υπέκυψε στις πιέσεις του και τον συνάντησε, ενώ είχε ερωτική συνεύρεση τρεις φορές.

Το περασμένο Σάββατο η 13χρονη πήρε την απόφαση να μιλήσει στους γονείς της, οι οποίοι πήγαν στην αστυνομία και τον κατήγγειλαν.

Αμέσως οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 20χρονο και τον συνέλαβαν, ενώ στη συνέχεια ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη. Σήμερα το πρωί, ο δράστης πέρασε το κατώφλι του ανακριτή Ρεθύμνου και μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Βρέθηκε πλήθος πορνογραφικού υλικού ανηλίκων

Σε κατ' οίκον έρευνα, οι αστυνομικοί εντόπισαν πλούσιο πορνογραφικό υλικό από αρκετά κορίτσια αλλά και αγόρια.

Μάλιστα, ήδη σε εξέλιξη έχει ξεκινήσει η προανάκριση προκειμένου να αποσαφηνιστεί πώς έφτασαν στα χέρια του 20χρονου οι φωτογραφίες των υπόλοιπων ανηλίκων.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ