Στο Αυτόφωρο ο πατέρας που δε στέλνει το παιδί του στο σχολείο

Petite Perle 300×250

Την ίδια ώρα αναζητείται ακόμα ένας γονιός ο οποίος επίσης δεν έχει στείλει το παιδί του στο σχολείο από τον Σεπτέμβριο.

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου δικάζεται σήμερα, ο πατέρας που έχει να στείλει το παιδί του στο σχολείο από την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς.

Πρόκειται  όπως έγραψε το Cretalive, για έναν άντρα 59 ετών, το παιδί του οποίου φοιτά στην 1η τάξη Γυμνασίου της ενδοχώρας του Ηρακλείου. Ο άνδρας κατηγορείται για παράλειψη εποπτείας φοίτησης μαθητή Γυμνασίου, ο οποίος δεν έχει υπερβεί το 16ο έτος της ηλικίας του, από τον έχοντα την επιμέλεια και την πραγματική φροντίδα του, κατ'εξακολούθηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αναζητείται ακόμα ένας γονιός ο οποίος επίσης δεν έχει στείλει το παιδί του στο σχολείο από τον Σεπτέμβριο.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου επέβαλε σε 40χρονη μητέρα, ποινή φυλάκισης έξι μηνών (όπως ήταν και η εισαγγελική πρόταση), με τριετή αναστολή και με την δέσμευση ότι ο 9χρονος μαθητής θα επιστρέψει στο σχολείο ενώ ένας ακόμα γονέας στο Ηράκλειο, ένας 47χρονος Λιμενικός, οδηγείται στην δικαιοσύνη, με αφορμή το γεγονός ότι δεν έστελνε το παιδί του στο σχολείο από τον Μάρτιο του 2020.

Πηγή: cretalive

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ