Ερώτηση Νίκου Ηγουμενίδη για την προκήρυξη για το Σχολικό Πρωτάθλημα

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Ερώτηση προς το Υπουργείο Παιδείας κατάθεσε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Ηγουμενίδης για το Σχολικό Πρωτάθλημα και για την ασάφεια που υπάρχει μέχρι και σήμερα σχετικά με την διεξαγωγή του. Όπως σημειώνει ο βουλευτής, «μεγάλη αγωνία καταγράφεται το τελευταίο διάστημα στους μαθητές και τις μαθήτριες λόγω της απουσίας ενημέρωσης για την διεξαγωγή των Σχολικών Πρωταθλημάτων. Μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας, ενώ καμία σχετική προκήρυξη δεν έχει ανακοινωθεί».

Ο βουλευτής του Νομού Ηρακλείου επισημαίνει ότι «αρκετοί μαθητές που προπονούνται τα τελευταία χρόνια, πχ. στο στίβο και αλλού, για να συμμετάσχουν στο Σχολικό Πρωτάθλημα και πρόκειται να δώσουν φέτος Πανελλήνιες εξετάσεις, κινδυνεύουν να χάσουν τα εκ του νόμου πλεονεκτήματά τους»

Και ερωτάται το Υπουργείο για να απαντήσει άμεσα: Πρώτον, για ποιο λόγο δεν έχει υπάρξει καμία ενημέρωση μέχρι σήμερα σχετικά με την διεξαγωγή των Σχολικών Πρωταθλημάτων; Δεύτερον, θα ανακοινωθεί η προκήρυξη και ποιος ο προγραμματισμός για τα Σχολικά Πρωταθλήματα;

Related Articles