«Είχε πρόβλημα με το αλκοόλ, με κοπανούσε» αποκαλύπτει η πρώην σύζυγος του 58χρονου που ασελγούσε στην 11χρονη

Petite Perle 300×250

Στη φυλακή έχει οδηγηθεί ο 58χρονος – Η μαθήτρια της Ε' Δημοτικού κίνησε τις υποψίες των εκπαιδευτικών, καθώς το τελευταίο διάστημα ήταν πεινασμένη και σχεδόν πάντα απεριποίητη στο σχολείο της

Ακόμη μια υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου δημιουργεί έντονο μούδιασμα στο πανελλήνιο. Με χειροπέδες στα χέρια, κουκούλα στο κεφάλι και πλάτη στις τηλεοπτικές κάμερες, ο 58χρονος μπαίνει στο γραφείο του ανακριτή, για να δώσει τις δικές του εξηγήσεις μετά την καταγγελία φρίκης για τον βιασμό της 11χρονης ανιψιάς του. Μια υπόθεση που έχει αναστατώσει την Κρήτη, με τις μαρτυρίες ανθρώπων που τον γνώριζαν προσωπικά να προκαλούν αίσθηση.

Ο 58χρονος κατηγορούμενος βγήκε από την είσοδο του δικαστικού μεγάρου της Νεάπολης στο Λασίθι και πήρε το δρόμο για τη φυλακή. 

Για πρώτη φορά η πρώην σύζυγός του μίλησε στο Mega για την υπόθεση. Το κορίτσι που για χρόνια μεγάλωνε μαζί της, πριν πάρει διαζύγιο, προχώρησε σε αυτή τη σοκαριστική καταγγελία.

«Έπινε και με έδερνε»

«Καλός άνθρωπος δεν ήταν. Είχε πρόβλημα με το αλκοόλ. Έπινε ανέκαθεν. Μετά που χωρίσαμε πάλι έπινε, δηλαδή όποτε ερχόταν και έκανε φασαρίες στο σπίτι και μας απειλούσε, πιωμένος ήταν. Μία βία την έχει, λόγω μάλλον ποτού, δεν ελέγχει τον θυμό του, τα νεύρα του, το τι κάνει… Δεν ξέρω εάν έχει φτάσει η ανωμαλία του μέχρι εκεί», δήλωσε ειδικότερα η πρώην σύζυγός του.

Η μικρή που ήταν άριστη μαθήτρια και είχε κερδίσει δασκάλους και συμμαθητές με τον χαρακτήρα της, κατήγγειλε πως ο θείος που είχε αναλάβει την επιμέλειά της την έδερνε και ασελγούσε συστηματικά σε βάρος της.

«Με είχε πιάσει από τα μαλλιά και με κοπανούσε παντού. Είχε χάσει κάθε επαφή με το περιβάλλον. Σε παιδί δεν πίστευα ποτέ ότι μπορεί να απλώσει χέρι», υποστήριξε ακόμη η γυναίκα.

Ο 58χρονος από την πρώτη στιγμή αρνείται τα πάντα. Επισημαίνει πως ήταν αυστηρός και πως κάποιες φορές είχε χτυπήσει την ανιψιά του, με μοναδικό στόχο όπως λέει να τη μεγαλώσει σωστά.

Η μαθήτρια της Ε' Δημοτικού κίνησε τις υποψίες των εκπαιδευτικών, καθώς το τελευταίο διάστημα ήταν πεινασμένη και σχεδόν πάντα απεριποίητη στο σχολείο της. Κανείς όμως δεν φανταζόταν τα όσα έκρυβε και ήθελε να τους πει.

«Το παιδί εγώ το πήρα. Όταν το έφερε η μάνα του, το πήρε η πεθερά μου. Η μητέρα ήταν αναίσθητη, από τα ναρκωτικά, το ποτό, δεν ξέρω», ισχυρίστηκε η πρώην σύζυγος.

Ο 58χρονος έχει ένα γιο ηλικίας 12 ετών που πηγαίνει στο ίδιο σχολείο με την 11χρονη. Οι δάσκαλοι είχαν παρατηρήσει πως και εκείνος έβγαζε μια επιθετικότητα απέναντι στο κορίτσι και έτσι αποφάσισαν να το προσεγγίσουν.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται και όπως έχει γίνει γνωστό, η 11χρονη θα φιλοξενηθεί σε δομή εκτός Κρήτης, σε μια προσπάθεια να αφήσει πίσω όλα όσα την πλήγωσαν και σημάδεψαν τη ζωή της.

Το χρονικό

Η άτυχη κοπέλα ήταν μωρό ακόμα όταν έχασε τον πατέρα της. Η μητέρα της, χαμένη στον κόσμο των ναρκωτικών, ήταν στην πραγματικότητα απούσα. Η υπερήλικη γιαγιά (από την πλευρά του πατέρα) ήταν ανήμπορη να αναθρέψει ένα μικρό παιδάκι. Έτσι, η τύχη του 11χρονου σήμερα κοριτσιού, αφέθηκε στα χέρια του θείου της, αδερφού του μακαρίτη του πατέρα της.

Παντρεμένος και πολύτεκνος πατέρας ανέλαβε την αναδοχή της ανιψιάς του, την οποία πήρε κοντά του και τη μεγάλωνε μαζί με τα δικά του παιδιά. Όταν χώρισε έμεινε μόνος μαζί της και τότε όπως όλα δείχνουν η κατάσταση ξέφυγε.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ