Νέο πρατήριο υγρών καυσίμων στο Γάζι

Petite Perle 300×250

Μία νέα επιχειρηματική προσπάθεια ξεκίνησαν από κοινού, ο πρόεδρος του Αλμυρού Γιάννης Μαυράκης και το μέλος της διοίκησης της ομάδας του Γαζίου Μάνος Γραμματικάκης.

Οι παράγοντες του Αλμυρού, ένωσαν τις δυνάμεις τους επιχειρηματικά και δημιούργησαν ένα νέο Πρατήριο Υγρών Καυσίμων εντελώς ανακαινισμένο και πλήρως εξοπλισμένο επί της Ελευθερίου Βενιζέλου 220 στον κεντρικό δρόμο του Γαζίου.

Διαθέτει όλα τα είδη καυσίμων που μεταφέρει με ασφάλεια σε σπίτια, επιχειρήσεις και σκάφη. Σύντομα θα εφοδιάζει και οχήματα με ηλεκτροκίνηση ενώ διαθέτει ηλεκτρικά σκούτερ, πατίνια και ποδήλατα.

Στο χώρο λειτουργεί μίνι-μάρκετ και επίσης μπορείτε να βρείτε αξεσουάρ και ανταλλακτικά αυτοκινήτου.
Επίσης γίνεται τοποθέτηση μεμβράνης για φιμέ τζάμια και αλλαγή χρώματος.

Στις υπηρεσίες που προσφέρει το νέο πρατήριο καυσίμων συμπεριλαμβάνεται και πλυντήριο-λιπαντήριο αυτοκινήτων με βιολογικό καθαρισμό καθισμάτων.

«Με πολύ μεράκι και όρεξη φτιάξαμε αυτό τον ιδιαίτερο χώρο στο κέντρο του Γαζίου και σας καλούμε να μας επισκεφθείτε για να γνωρίσετε από κοντά τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρουμε μέσα από μία γκάμα προϊόντων» δηλώνουν από κοινού οι Γιάννης Μαυράκης και Μανώλης Γραμματικάκης.

Η "Φωνή Μαλεβιζίου" εύχεται και στους δύο επιχειρηματίες καλές δουλειές.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ