Στη φυλακή ο θείος για την κακοποίηση της 11χρονης ανιψιάς του

Petite Perle 300×250

Προφυλακιστέος, κρίθηκε μετά την απολογία του, ο 58χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την μόλις 11 ετών ανιψιά του, σε περιοχή του Αγίου Νικολάου, στο Λασίθι.

Υπενθυμίζεται ότι ο 58χρονος, πέρασε το κατώφλι του Ανακριτή το μεσημέρι της Παρασκευής ενώ πολύ νωρίτερα, το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες,  κατέθεσε και το 11χρονο κοριτσάκι για τα όσα βίωσε. Το πρωί, κατέθεσαν επίσης και η διευθύντρια του σχολείου αλλά και η γυμνάστρια.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του είχε ασκηθεί δίωξη και σε βαθμό κακουργήματος, καθώς υπάρχουν κατηγορίες και σε βαθμό πλημμελήματος.

Ο 58χρονος πάντως αρνείται τα όσα του καταλογίζονται περί σεξουαλικής κακοποίησης, υποστηρίζοντας, πως καμιά φορά προκειμένου να το συνετίσει και να μην κάνει αταξίες του έριχνε ένα χτύπημα στον ποπό.

Σύμφωνα με το Cretalive, το παιδί φέρεται να κατήγγειλε ότι το έδερνε, ασελγούσε σε βάρος του ενώ πήγαινε από 8 ετών μόνο στο σχολείο, το οποίο μάλιστα ήταν αρκετά μακριά από το σπίτι. Τις περισσότερες φορές ήταν πεινασμένο και σχεδόν πάντα ήταν απεριποίητο. Παρ' όλα αυτά, τόσα χρόνια δεν υπήρξε ουδεμία ουσιαστική παρέμβαση από αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να εξακριβωθεί τι γίνεται με το κοριτσάκι, πώς ζει, πώς μεγαλώνει, αν είναι καλά. Το ανήλικο κορίτσι θα φιλοξενηθεί, όπως επίσης έγραψε το Cretalive, σε δομή εκτός Κρήτης. 

cretalive.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ