Λος Άντζελες : Βρέθηκε νεκρή γνωστή 43χρονη ηθοποιός

Petite Perle 300×250

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος της ηθοποιού Λίντσεϊ Πέρλμαν στο Λος Άντζελες, στις ΗΠΑ.  Η 43χρονη ηθοποιός, γνωστή από τηλεοπτικές σειρές όπως το "Chicago Justice",  το "General Hospital" και το 'Empire", είχε εξαφανιστεί στις 13 Φεβρουαρίου στη λεωφόρο North Mariposa Avenue, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες. Εντοπίστηκε νεκρή την Παρασκευή μέσα σε ένα όχημα, κοντά σε ένα μονοπάτι πεζοπορίας, στο πάρκο Runyon Canyon.

"Δεν επέστρεψε στο σπίτι της και κανείς δεν την έχει δει ή ακούσει από τότε", δήλωσαν οι αστυνομικοί την Τετάρτη, ζητώντας τη βοήθεια του κόσμου για τον εντοπισμό της. Τελευταία φορά την είχαν δει σε μια γειτονιά στο ανατολικό Χόλιγουντ, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες και αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή για να ρίξει φως στην αιτία του θανάτου της.

"Η αστυνομία βρήκε την Λίντσεϊ" έγραψε ο σύζυγός της Βανς Σμιθ στο Instagram. "Έφυγε. Είμαι συντετριμμένος. Θα μοιραστώ περισσότερα αργότερα, αλλά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη και τις προσπάθειές σας και να σας ζητήσω να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειάς της αυτή τη στιγμή".

πηγή: Enikos.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ