Χαλάρωσαν τα μέτρα, όχι όμως και οι έλεγχοι

Petite Perle 300×250

Νέα πρόστιμα για τη μη χρήση μάσκας και για παραβάσεις του αντικαπνιστικού νόμου


Συνολικά 2.319 έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο 24ωρο από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη για την τήρηση των μέτρων κατά του κορωνοϊού αλλά και για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Αναλυτικότερα, στα Χανιά επιβλήθηκαν 2 πρόστιμα σε πεζούς για τη μη χρήση μάσκας, άλλα 3 σε υπαλλήλους καφετέριας και μία σε υπάλληλο εστιατορίου.

Στο Ρέθυμνο, βεβαιώθηκαν δύο πρόστιμα σε υπαλλήλους καταστημάτων επειδή εξυπηρετούσαν χωρίς να φορούν την προστατευτική μάσκα και άλλο ένα σε ιδιοκτήτη μεζεδοπωλείου επειδή δεν είχε αναρτήσει πινακίδα απαγόρευσης καπνίσματος στην επιχείρησή του.

Στο Ηράκλειο, τέλος, επιβλήθηκαν πέντε πρόστιμα σε πεζούς για τη μη χρήση μάσκας και βεβαιώθηκε για τον ίδιο λόγο μία παράβαση σε εργαζόμενο καφέ μπάρ. Πρόστιμο επιβλήθηκε και στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης επειδή είχε επιτρέψει στον υπάλληλό του να εργάζεται χωρίς να έχει λάβει μέτρα αυτοπροστασίας για τον κορωνοϊό. Όσον αφορά στον αντικαπνιστικό νόμο, επιβλήθηκαν τρία πρόστιμα σε πελάτες δύο διαφορετικών καταστημάτων επειδή εντοπίστηκαν να καπνίζουν, όπως επίσης και στους επιχειρηματίες επειδή είχαν επιτρέψει το κάπνισμα στους πελάτες τους.

Πηγή: cretalive

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ