Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 20χρονο για την επίθεση σε ποδοσφαιριστή της Κ-15 ΑΕΚ

Petite Perle 300×250

Η σύλληψή του 20χρονου έγινε αργά το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που σύμφωνα με τις αρχές επιχείρησε να κλέψει ένα μαγαζί στην Ομόνοια, απειλώντας τον ιδιοκτήτη.

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα κλοπής, παράνομη οπλοφορία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας άσκησε ο εισαγγελέας στον φερόμενο ως δράστη που επιτέθηκε με μαχαίρι σε 15χρονο ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ15 της ΑΕΚ.

Η σύλληψή του 20χρονου έγινε αργά το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που σύμφωνα με τις αρχές επιχείρησε να κλέψει ένα μαγαζί στην Ομόνοια, απειλώντας τον ιδιοκτήτη. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για σεσημασμένο χούλιγκαν που δρα στα Βόρεια Προάστια.

Ο άνδρας φέρεται ότι επιτέθηκε στο 15χρονο που επέστρεφε από αγώνα της ομάδας του, την ώρα που πήγαινε στο φροντιστήριό του. Κατά πληροφορίες, μόλις τον είδε άρχισε να τον βρίζει, ζητώντας του να βγάλει τη φόρμα του η οποία έφερε τα διακριτικά της ΑΕΚ, απειλώντας τον με το μαχαίρι και σκίζοντας το μπουφάν του ανήλικου.

Ο μικρός ξέφυγε και κατήγγειλε την επίθεση σε βάρος του στο αστυνομικό τμήμα της Πεύκης, αναγνωρίζοντας τον δράστη από τις φωτογραφίες που του έδειξαν οι αστυνομικοί.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ