«Είχε μώλωπες το παιδί στο σώμα του» – Σοκαριστική μαρτυρία από συγχωριανό του 58χρονου

Petite Perle 300×250

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που αποκαλύπτονται στην υπόθεση του 11χρονου κοριτσιού στο Λασίθι, που την κακοποιούσε σεξουαλικά ο 58χρονος θείος της.

Η 11χρονη σώθηκε αφού στο σχολείο είδαν τους μώλωπες και θέλησαν να μάθουν τι συμβαίνει. Μαζί με την γυμνάστρια του δημοτικού της και τη διευθύντρια πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν τα όσα φρικιαστικά ζούσε η 11χρονη.

Από την κατάθεσή της αναφέρονται τέσσερις περιπτώσεις ασέλγειας του 58χρονου στην 11χρονη, προκαλώντας αηδία και οργή για τις πράξεις του άνδρα.

Οι λεπτομέρειες, απλά ανατριχιαστικές, με τον 58χρονο να προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να ασελγήσει πάνω της, ακόμα και όταν κοιμόταν.

Επίσης αναφέρεται πως ξυλοκοπούσε το κοριτσάκι, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως πάντα ήταν νηστικό και απεριποίητο.

Ο 58χρονος, ο οποίος αρνείται τις αποδιδόμενες κατηγορίες, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και θα οδηγηθεί στις φυλακές της Τρίπολης. Πριν την απολογία του, στην αρμόδια ανακριτική Αρχή κατέθεσε το παιδί καθώς και εκπαιδευτικοί από το σχολείο.

«Στον κόσμο έδειχνε ότι το πρόσεχε το παιδάκι»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε συγχωριανός του 58χρονου.

«Το τι έκανε με την οικογένειά του μέσα στο σπίτι δεν το γνωρίζω. Είχαμε ακούσει ότι έδερνε τη γυναίκα του και για αυτό έφυγε. Ήταν λίγο περίεργο άτομο. Μπορούσα να δεχτώ το οτιδήποτε για αυτόν, αλλά όχι αυτό που μαθεύτηκε. Έχει 4 παιδιά. Το τελευταίο το αγόρι το είχε κρατήσει και ήταν παρέα με το κοριτσάκι. Έλεγε στο χωριό ότι είχε το κοριτσάκι σαν κόρη του. Είχε μώλωπες το παιδί στο σώμα του. Έχουμε πέσει όλοι από τα σύννεφα. Δεν πήγε ο νους μας ότι μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Αυτός είχε αποξενωθεί από όλους, δεν έβγαινε στα καφενεία, δεν ερχόταν στο χωριό, δεν τον βλέπαμε συχνά. Στον κόσμο έδειχνε ότι το πρόσεχε το παιδάκι», είπε.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι μίλησε και ο διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Λασιθίου, Μανώλης Μακράκης.

«Είχε οικοδομηθεί σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στη δασκάλα και τη διευθύντρια και το παιδί. Ήξεραν το βιογραφικό του παιδιού και τι έχει περάσει με την οικογένειά του. Μέσα από αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης που είχαν χτίσει μεταξύ τους, το παιδί μίλησε. Εμφανίστηκαν μώλωπες στο παιδί μετά από ξυλοδαρμό του θείου. Μέσα από τη συζήτηση οι δασκάλες ώθησαν το παιδί να μιλήσει για όσα βίωσε και βγήκε και το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, και όχι βιασμού, όπως ακούστηκε, εμείς γνωρίζουμε για σεξουαλική παρενόχληση. Το σχολείο είχε κάνει ενέργειες πριν 1,5 χρόνο για τις συνθήκες που ζούσε το παιδί», σημείωσε ο κ. Μακράκης.

Πηγή: cretalive

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ