Λαμία – Απόλλων Σμύρνης 1-2: Αν και ουραγός κέρδισε μετά από 15 ματς

Petite Perle 300×250

Επιτέλους νίκη για τον Απόλλωνα, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να επικρατεί με 2-1 της Λαμίας και να παίρνει τρίποντο για πρώτη φορά μετά από 15 ματς και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ήταν 23 Οκτωβρίου του 2021 όταν ο Απόλλωνας επικρατούσε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη. Ακολούθησαν 15 σερί ματς χωρίς νίκη για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», μέχρι που έσπασε η κατάρα στη Λαμία. Η ομάδα του Φέστα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και επικράτησε με 2-1 των Φθιωτών (αν και έπαιζε με 10 παίκτες από το 69′ λόγω αποβολής του Ντεντάκη) βάζοντας τέλος παράλληλα και στην επιθετική της δυστοκία, με τα πρώτα της γκολ από τις 6 Νοεμβρίου και το 2-2 με την ΑΕΚ.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία πολύ μεγάλη ευκαιρία, με Μαρτίνες ο Απόλλωνας και Αραμπούλι. η Λαμία.

Λαμία – Απόλλων Σμύρνης 1-2: Πρώτη νίκη μετά από 15 ματς

Το γκολ ήρθε τελικά στο 29′ για τον Απόλλωνα όταν από σέντρα του Ντεντάκη ο Ιωαννίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Μάλιστα, στο 40′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ, αλλά ο Προβυδάκης δεν βρήκε στόχο από καλή θέση.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Απόλλωνας έφτασε και σε δεύτερο γκολ. Στο 53′ συγκεκριμένα, ο Παμλίδης γύρισε και σούταρε μέσα από την περιοχή κάνοντας το 0-2.

Ο Γκέντσογλου αστόχησε με κεφαλιά στο 62′ και επτά λεπτά μετά ο Απόλλωνας έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντεντάκη.

Η Λαμία πίεσε για το γκολ που θα την ξαναέβαζε στο ματς και το βρήκε στις καθυστερήσεις από την άσπρη βούλα.

Ο Μανούσος το κέρδισε και το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αφού η Λαμία δεν μπόρεσε να βρει γκολ ισοφάρισης στα επόμενα λεπτά μέχρι το φινάλε.

Λαμία (Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο(90′ Τζανδάρης), Γκέντσογλου(71′ Βέλλιος), Μπανγκουρά(46′ Μανούσος), Νούνιες(46′ Ταϊρόν), Ρόμανιτς, Αραμπούλι(62′ Τσούκαλος)

Απόλλων Σμύρνης (Φέστα): Κότσαρης, Ντεντάκης, Βιτλής, Ντομίνγκες, Σλίβκα, Ρόγκνε, Μαρτίνες(72′ Παπαγεωργίου), Τσίμπσαχ(46′ Κάστρο), Παμλίδης(87′ Μπακόγκο), Γιαννιώτας(67′ Τσιλούλης), Ιωαννίδης(87′ Ράιλι)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ