Ο μαχητικός Αλμυρός ηττήθηκε με 2-0 από τον Πανιώνιο

Petite Perle 300×250

Προσπάθησε ο Αλμυρός στη Νέα Σμύρνη, χωρίς όμως επιτυχία, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τον Πανιώνιο.

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 8' απείλησε με κεφαλιά του Κράσι, ενώ στο 11' ο Ντιονίσιο πλάσαρε άστοχα πάνω από την εστία του Καπούταγλη.

Στο 12', ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ με τον Αργυρίου να κάνει ατομική ενέργεια από τη δεξιά πλευρά, στα όρια της γραμμής του άουτ, γύρισε τη μπάλα στον Λιούμη που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει για το 1-0 με τους ανθρώπους του Αλμυρού να διαμαρτύρονται έντονα, πως η μπάλα νωρίτερα, είχε βγει εκτός γραμμής.

Στα 4 γκολ ο Ντιατά, στα 3 ο Λιούμης | athlitiko

Στο 22' ο Αλμυρός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, όταν μετά από προσπάθεια του Πιερτζιάκομι, ο ίδιος σούταρε αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Πανιωνίου.

Στο φινάλε του πρώτου μέρους, ο Πανιώνιος πέτυχε και δεύτερο γκολ, όταν ο Πίσπας από τα αριστερά έκανε ωραία ενέργεια, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και σούταρε κάνοντας το 2-0.

Στην επανάληψη, ο Αλμυρός ανέβηκε μέτρα στο γήπεδο, πίεσε και έψαχνε το γκολ που θα τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι, χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει και μοιραία το 2-0 διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε, με τον Πανιώνιο να επιστρέφει στις νίκες μετά την ήττα από τον ΑΟΑΝ.

Πανιώνιος: Καπούταγλης, Μπρέγκου, Διονέλλης(80' Ξυγκόρο), Ζούλιας, Γκαλίτσιος, Κοντοές, Αργυρίου, Γρόντης(80' Μενσά), Λιούμης(70' Δρίτσας), Κράσι(62' Γκίνο), Πίσπας(80' Μούντριχας)

Αλμυρός: Χανιωτάκης, Ντιονίσιο(65' Μίσκου), Κοιλιάρας Γ.(30' λ.τ. Ζέλιος), Γιαλούσης, Δαμιανάκης, Ενγκουέμ, Πιερτζιάκομι, Κοιλιάρας Δ.(81' Χαϊντίνι), Φραγκουλάκης, Γαρεφαλάκης(65' Αγαπάκης), Μπρέγκνα

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ