Βαριά ήττα της Τυλίσου 3-0 από τη Φαιστό

Petite Perle 300×250

Την ήττα γνώρισε η Τύλισος στου Βόρους, με 3-0 από τη Φαιστό η οποία έκανε μεγάλο βήμα για να μπει στα πλέιο – οφ.

Η Τύλισος παρά το γεγονός ότι δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να πάρει αποτέλεσμα δε τα κατάφερε αφού ήταν άστοχη, ενώ δεν απέφυγε τα λάθη στην άμυνα τα οποία της στοίχησαν αρκετά.

Στο πρώτο ημίχρονο η Τύλισος, έχασε ευκαιρίες με Αμαραντίδη, Λέκκα και Μανιούδη, και στο 30' δέχτηκε το 1-0 από τον Τσούπι.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές του Μιχάλη Ζουραράκη η Τύλισος μπήκε δυνατά, έχασε δυο καλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει, με τη Φαιστό να την τιμωρεί, αφού στο 54' ο Πολυχρονάκης και στο 56' ο Καρταλιανάκης, διαμόρφωσαν το τελικό 3-0.

Ο Γιώργος Παγκαλάκης που μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο, δε μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του, αφού ήταν απροπόνητος για τρεις εβδομάδες, λόγω κορωνοϊού, ενώ και ό Βανγκέλι, που επίσης μπήκε αλλαγή δεν έδωσε τα αναμενόμενα αφού και εκείνος είχε αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα πρόβλημα με την υγεία του.

Συνθέσεις ομάδων:

Φαιστός: Σταυρουλάκης, Τάρε, Παπαδάκης Στ. Ρουκουνάκης, Καρταλιανάκης( 85' Αλ. Νικολιδάκης) Παπαδάκης Αντ. Πολυχρονάκης, Νικολιδάκης Στ (75' Χατζηδάκης) Κοσσια, Τσούπι, Φραγκιαδάκης (65' Παπαδάκης Γ.)

Τύλισος: Γιανναδάκης, Μυκωνιάτης (64' Λυγεράκης) Λιονάκης, Παπάζογλου, Καβάθης, Ταβουλαρέας, Λέκκας (46' Παγκαλάκης, Μανιαδάκης(46' Βανγκέλι), Αμαραντίδης (65' Ελευθεράκης) Κεφάκης, Μανιούδης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ