Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο του 22χρονου φοιτητή– Στα Χανιά η κηδεία

Petite Perle 300×250

Ολοκληρώθηκε νωρίτερα την Τρίτη στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό του 22χρονου φοιτητή Νίκου Μπιτσάκη που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής στη Λάρισα.

Σύμφωνα με το larissanet.gr επικοινώνησε με την ιατροδικαστή Ελένη Ζαγγελίδου – που διεξήγαγε την ιατροδικαστική εξέταση – η οποία και επισήμανε πως ο 22χρονος έφερε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση από δομικό υλικό.

22xronos-foititis

Στα Χανιά η κηδεία του

Το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι στον άτυχο 22χρονο Χανιώτη φοιτητή, Νίκο Μπιτσάκη, που βρήκε τραγικό θάνατο όταν καταπλακώθηκε από τοιχίο στην περιοχή της Λάρισας όπου και σπούδασε.

Η κηδεία του θα γίνει στα Κατσιφαριανά Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος το πρωί της Κυριακής καταπλακώθηκε από τοιχίο, στο κέντρο της Λάρισας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Είχαν γίνει καταγγελίες στην Πολεοδομία και τον Δήμο από κατοίκους της περιοχής για επικίνδυνες κατασκευές, αλλά δυστυχώς ήταν πλέον αργά για τον άτυχο φοιτητή.

Διαμαρτυρία στην κεντρική πλατεία Λάρισας για τον άδικο θάνατο του 22χρονου φοιτητή

Παράλληλα, σύμφωνα με το onlarissa.gr στις 7 το απόγευμα μετά από πρωτοβουλία της ομάδας «Εμείς οι νέοι», θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία στην κεντρική πλατεία Λάρισας. «Ας βγούμε έξω για όλους και για όλα. Όχι σε άλλη ανευθυνότητα σε αυτήν τη χώρα. Φτάνει, για τα παιδιά μας, για τις ζωές μας, για τον πολιτισμό μας, με ένα κάτασπρο πανί», ανέφερε το σημείωμα που αναρτήθηκε στο σημείο που έχασε άδικα τη ζωή του ο 22χρονος φοιτητής από την Κρήτη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ