Βίντεο: Το ιπτάμενο αντικείμενο που πετούσε στον ουρανό του Πακιστάν για δύο ώρες

Petite Perle 300×250

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύθηκε στo διαδίκτυο

Έκπληκτοι έμειναν οι κάτοικοι του Ισλαμαμπάντ αφού επί δύο ώρες πετούσε στον ουρανό ένα ασυνήθιστο αντικείμενο που περιφερόταν στον ουρανό, όπως αναφέρει η New York Post.

Ο Arslan Warraich, που τράβηξε τις φωτογραφίες, υποστηρίζει ότι πέρασε δύο ώρες βλέποντας το αντικείμενο, τριγωνικού σχήματος, να αιωρείται πάνω από την πρωτεύουσα.

«Ακόμα δεν ξέρω τι ήταν. Το γύρισα για πάνω από 12 λεπτά σε διαφορετικές ώρες, έβγαλα δεκάδες φωτογραφίες και το παρατήρησα για περίπου 2 ώρες. Σε γυμνό μάτι φαινόταν σαν ένας μαύρος στρογγυλός βράχος, αλλά καθώς έκανα μεγέθυνση, μπορούσα να δω ότι είχε περίπου το σχήμα ενός τριγώνου με ένα σαφές εξόγκωμα στην κορυφή προς την πλάτη. Ήταν συμπαγές μαύρο και δεν είχε αιχμηρές άκρες. Δεν αντανακλούσε πολύ φως και δεν εξέπεμπε φως το ίδιο», εξήγησε ο ίδιος.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι ήταν, αλλά ξέρω τι δεν ήταν – δεν ήταν πουλί. Στην πραγματικότητα είχα πουλιά στο κλιπ, ενώ γύριζα αυτό το πράγμα. Πετάω ο ίδιος drone, οπότε ξέρω ότι δεν ήταν ούτε εμπορικό drone. Και δεν έχει νόημα για τον στρατό μας να πετά μυστικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη πάνω από μια πολυτελή περιοχή του Ισλαμαμπάντ όπου ζουν οι περισσότεροι από τον στρατό και τους κυβερνητικούς αξιωματικούς».

Το βίντεο έγινε viral στο διαδίκτυο και προκάλεσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στους κυνηγούς UFO.

«Η μαγνητοσκόπηση είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. Όχι μόνο για το τεχνικό επίτευγμα μιας τέτοιας εκτεταμένης σωματικής προσπάθειας για την παρακολούθηση για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά και για τον εκτεταμένο λεκτικό σχολιασμό και την περιγραφή του γεγονότος. Καταλαβαίνετε πόσο σπάνιο είναι ένα έγγραφο σαν αυτό;», έγραψε κάποιος στο διαδίκτυο.

Ένώ ένας άλλο πρόσθεσε: «Έτσι συλλαμβάνεις ένα UFO!».

Πηγή: protothema

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ