Στις καθυστερήσεις η Δαμάστα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Χερσόνησο

Petite Perle 300×250

Ένα αρκετά έντονο παιχνίδι έγινε στην Χερσόνησο με την ομώνυμη ομάδα να κρατάει τη νίκη στα χέρια της μέχρι το 90' όμως ο Κλαπάκης με γκολ έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στη Δαμάστα.

Στο πρώτο μέρος η Δαμάστα ήταν καλύτερη τα πρώτα 15 λεπτά αλλά μετά οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και κυριάρχησαν ελαφρά. Στο δεύτερο μέρος ο Φάνης Χαλκιαδάκης έκανε εσωτερικές αλλαγές με τους Μαρκάκη και Απλαδά που έπαιζαν στόπερ να πηγαίνουν αμυντικό χαφ και εξτρέμ αντίστοιχα με την ομάδα να ανεβαίνει και με το γκολ στις καθυστερήσεις να παίρνει μία δίκαιη θα λέγαμε ισοπαλία. Να πούμε ότι η Δαμάστα είχε αρκετές απώλειες με τους Μηλιαράκη, Τζουβάρα, Αποστολάκη και Ψωμά να είναι απών.

Στο 21' σέντρα Κουτσάκη έδιωξε ο τερματοφύλακας, η μπάλα στράφηκε στον Κλαπάκη που από ευνοϊκή θέση σούταρε άουτ.

Στο 22' ο Γκούρο σέντραρε, άστοχη έξοδο ο Δανδάλης αλλά η κεφαλιά του Χιλά έφυγε άουτ.

Στο 24' δυνατό σουτ του Θεοδωράκη δεν αιφνιδίασε το Δανδάλη που απέκρουσε δύσκολα.

Στο 55' ο Μαστοράκης κινήθηκε γρήγορα στην πλάτη της άμυνας της Δαμάστας πλάσαρε εύστοχα το Δανδάλη κι έκανε το 1-0.

Στο 74' μακρινό σουτ του Θεοδωράκη απέκρουσε δύσκολα ο Δανδάλης.

Στις καθυστερήσεις ο Κλαπάκης με δυνατό συρτό σουτ έκανε το 1-1 δίνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στη Δαμάστα. Ο έμπειρος σέντερ φορ πανηγύρισε έξαλλα το γκολ κοντά στην κερκίδα της Χερσονήσου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία μικρή ένταση αλλά τρία λεπτά μετά ο διαιτητής έληξε το παιχνίδι.

Συνθέσεις

Χερσόνησος: Ντότσι, Χαλκιαδάκης, Λαγουδάκος, Τουρνάκης, Πέκι(68' Μαχαίρας), Γκούρο, Θεοδωράκης(85' Μουντράκης), Χιλα, Αργυρος, Γκούρο Ε., Μαστοράκης.

Δαμάστα: Δανδάλης, Απλαδάς, Μαρκάκης, Πεταλάκης, Κοκορέλιας, Δημήτρης(60' Σερλιδάκης), Κουτσοποδιώτης, Κοσμάς(80' Μυφτάρι), Κλαπάκης, Κωτούλας(80' Μπαντούνας), Κουτσάκης(83' Καραξής).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ