Με 2-0 στην Τρίπολη και αγκαλιάζει τα playoffs ο Άρης

Petite Perle 300×250

Ο Άρης πέρασε νικηφόρα (2-0) από την Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής και αγκάλιασε τη συμμετοχή στα πλέι οφ του πρωταθλήματος ανεβαίνοντας πέμπτος, ενώ οι Αρκάδες κρατούν την έκτη και τελευταία θέση.

Ταυτόχρονα οι «Κίτρινοι» έκαναν το «2Χ2» με τον Χερμάν Μπούργος στον πάγκο τους, ενώ σε αυτά τα δύο παιχνίδια σκόραραν συνολικά πέντε γκολ, την ώρα που πριν την έλευση του Αργεντινού έβλεπαν τα αντίπαλα δίχτυα με τα… κιάλια.

Μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι είχαν τρία σουτ, με Ιτούρμπε (1'), Σάσα (2') και Εντιαγέ (9'), τα οποία ωστόσο δεν απείλησαν ιδιαίτερα τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Στην απέναντι εστία, η κεφαλιά του Βαλιέντε (7') βρήκε σε ετοιμότητα τον Κουέστα, το σουτ του Ριέρα (13') από πλεονεκτική θέση δε βρήκε στόχο όπως και αυτό του Σονί (17') που, όμως, ήταν πολύ πιο επικίνδυνο.

Στη συνέχεια θα ο ρυθμός έπεσε, αλλά ο Άρης κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 41ο λεπτό, όταν ο Ιτούρμπε βρήκε τον Καμαρά που προχώρησε και σούταρε, με την μπάλα να κοντράρει στον  Ατιένζα και να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο 56΄ το δεξί δοκάρι έσωσε τον Κουέστα στο πλασέ του αφύλακτου Ριέρα και στο 64΄ ο Κρεσπί, αφού πήρε την κεφαλιά-πάσα από τον Μπαράλες, αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Και αφού ο Αστέρας πίεζε αλλά δεν έβρισκε γκολ, αυτό ήρθε από την άλλη πλευρά και στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σάσα έσπασε το τεχνητό οφσάιντ, πέρασε και τον Παπαδόπουλο και διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Ατιένζα (90' Μπενίτο), Καρμόνα, Άλβαρες, Βαλιέντε (76' Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Ριέρα (59' Κρέσπι), Σόνι (59' Καπίγια), Σίτο (76' Τιλίκα), Μπαράλες

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Ματίγια (68' Ντουκουρέ), Λούκας Σάσα, Ντιαγέ (59' Μπερτόγλιο, 68' Ματέο Γκαρσία), Μαντσίνι, Ιτούρμπε (59' Μπρούνο Γκάμα), Καμαρά (81' Μπεναλουάν).

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Πορτογάλος Κορέιρα, με βοηθούς τους κ.κ. Μεϊντάνα, Ψαρρή και τέταρτο τον κ. Τζήλο. Στο VAR οι κ.κ. Νόμπρε κι Μωυσιάδης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ