Αυτοκίνητο με το…μήνα | Τα ηλεκτρικά με τα 99 ευρώ

Petite Perle 300×250

Τις επόμενες ημέρες θα μάθουμε τα ηλεκτρικά οχήματα πόλης που θα μπορεί να μισθώσει ο καθένας (ιδιώτης ή επαγγελματίας) με το μήνα.

Για κάποιους ο τίτλος μπορεί να θεωρηθεί ίσως και παραπλανητικός αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινός. Στην εποχή που τα αυτοκίνητα έχουν ακριβύνει, οι τιμές συνεχώς αυξάνονται και κανείς δεν γνωρίζει μέχρι που θα φτάσουν, η αγορά ετοιμάζει τη δική της επανάσταση στις αστικές μετακινήσεις.

Η χρήση ηλεκτρικών πάντως ,αφορά κυρίως μικρές αποστάσεις, καθώς οι έρευνες έχουν δείξει πως η συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών καλύπτουν λιγότερα από 50 χιλιόμετρα καθημερινά για τις μετακινήσεις τους.

Πάνω από 10 μοντέλα

Το θέμα αυτό έχει δημιουργήσει νέες ανάγκες και γι' αυτό το λόγο οι εταιρείες ετοιμάζονται να ρίξουν στις αγορές μικρά οχήματα πόλης.

Πρόκειται για αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα καλύπτουν αστικές μετακινήσεις και η χρήση τους θα γίνεται ακόμα και από οδηγούς 16 ετών.

Τα συγκεκριμένα που αναμένεται να δούμε σύντομα στην Ελλάδα και θα ξεπερνούν τα δέκα, θα είναι πολύ προσιτά.

Με 99 ευρώ το μήνα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto, θα υπάρξουν τέτοιου είδους οχήματα που θα μπορεί ο καθένας να μισθώσει ακόμα και με… 99 ευρώ το μήνα. Το ποσό αυτό θα αφορά μικρά ηλεκτρικά οχήματα πόλης και δεν θα χρειάζεται ούτε καταβολή προκαταβολής από τον χρήστη.

Για να επιτευχθεί ο στόχος ενός τόσο χαμηλού μισθώματος (θα αφορά ιδιώτες αλλά και επαγγελματίες) θα πρέπει να ανακοινωθεί και επίσημα η έναρξη της νέας κρατικής επιδότησης η οποία για τη συγκεκριμένη περίπτωση θα φτάνει και τα 3.000 ευρώ.

Το πρώτο 10ήμερο του Μαρτίου

Επιπλέον ενημέρωση αναμένεται να έχουμε πολύ σύντομα και συγκεκριμένα το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, οπότε και θα μάθουμε τη λίστα των οχημάτων αλλά και τα χρήματα που θα καταβάλει ο χρήστης για να μπορεί να τα μισθώσει.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει οχήματα για ιδιωτική αλλά και επαγγελματική χρήση.

Πηγή: newsauto

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ