Θεσσαλονίκη: Πέθανε η γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της

Petite Perle 300×250

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» και αργά το βράδυ, άφησε την τελευταία της πνοή

Πριν από λίγη ώρα πέθανε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, η γυναίκα που πυροβολήθηκε χθες Τετάρτη, σε καφενείο στην οδό Παπάφη στη Θεσσαλονίκη, από άνδρα που διατηρούσε στο παρελθόν σχέση είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του.

Ο δράστης μετά τους πυροβολισμούς αυτοκτόνησε.

Η γυναίκα διασωληνωμένη έδωσε μάχη για τη ζωή της αλλά τα ξημερώματα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ υπέκυψε. Προηγήθηκε ένα χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της.

Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η ανήλικη κόρη της, η οποία έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Ποιος ήταν ο δράστης

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης ήταν περίπου 42 ετών πυγμάχος με καταγωγή από τη Χίο. Ήταν πρωταθλητής Πολεμικών Τεχνών Υποταγής και φέρεται να διατηρούσε σχολή Πολεμικών Τεχνών στο νησί της Χίου.

Σύμφωνα με το Chiospress.gr, τον αποκαλούσαν «Τιτάνα της Χίου». Το τελευταίο διάστημα ζούσε στη Θεσσαλονίκη και φαίνεται ότι είχε αρκετές προστριβές με την ιδιοκτήτρια του καφενείου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δράστης ήταν μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή, όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες.  

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ