Γιώργος Κυπαρίσσης: Οι κινήσεις των απαγωγέων του επιχειρηματία μέχρι την απελευθέρωσή του -Το χρονικό

Petite Perle 300×250

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης, ο οποίος είχε πέσει θύμα απαγωγής στις 29 Δεκεμβρίου στο Ντράφι, αφέθηκε ελεύθερος, ύστερα από περίπου δύο μήνες.

Η απελευθέρωση του Γιώργου Κυπαρίσση έγινε περίπου στις 7 το πρωί σε περιοχή κοντά στο Τατόι. Η οικογένεια του επιχειρηματία έδωσε 800.000 ευρώ στους απαγωγείς για να τον απελευθερώσουν.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Κυπαρίσσης βρήκε τηλέφωνο κατοίκου και επικοινώνησε με την οικογένειά του καθώς και με εταιρεία ταξί για τη μεταφορά του.

Στο μεταξύ, από τις 11:30, ο Γιώργος Κυπαρίσσης καταθέτει στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, ενώ το ίδιο κάνουν οι δύο αδελφοί και η αδελφή του.

Αυτό που αναζητούν οι αρμόδιοι αστυνομικοί από εκείνον είναι να θυμηθεί ό,τι είναι εφικτό και ό,τι παρατήρησε: τόπους, χρόνους διαδρομών, περιγραφές, οχήματα, επαφές με δράστες, επικοινωνίες, αν και πόσα σκαλοπάτια κατέβηκε, πώς ήταν ο χώρος της κράτησής του και τους ήχους που άκουγε.

Οι κινήσεις των απαγωγέων του Γ. Κυπαρίσση μέχρι την απελευθέρωσή του
Μετά την επιστολή της μητέρας του Γιώργου Κυπαρίσση, στις 23 Φεβρουαρίου, οι απαγωγείς του επιχειρηματία ήρθαν σε επαφή με την οικογένειά του ύστερα από περίπου τρεις ημέρες. Στην επικοινωνία αυτή, οι απαγωγείς ζήτησαν να ετοιμάζουν τα χρήματα.

Μάλιστα, ως απόδειξη ότι ο Γιώργος Κυπαρίσσης ήταν ζωντανός, έστειλαν φωτογραφία του που κρατούσε εφημερίδα της συγκεκριμένης μέρας.

Το χρονικό της απαγωγής του Γιώργου Κυπαρίσση
Στις 29 Δεκεμβρίου, όπως είχε αποκαλύψει το iefimerida.gr, ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων, απήχθη. Βρισκόταν σε ταβέρνα και έτρωγε.

Στον δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι του στο Ντράφι, τον απήγαγαν. Αφού δηλώθηκε η απαγωγή του, είχε γίνει γνωστό ότι κατά τις πρώτες 30 ώρες απαγωγής του οι δράστες είχαν επικοινωνήσει τουλάχιστον 5 φορές με τον αδελφό του, ζητώντας 2 εκατομμύρια ευρώ ως λύτρα.

Τελικά, οι απαγωγείς έλαβαν το ποσό των 800.000 ευρώ και τον απελευθέρωσαν.


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ