Ανδραβίδα: O δολοφόνος είχε προετοιμάσει το έγκλημα σκάβοντας λάκκους για τα θύματα του

Petite Perle 300×250

Ο δολοφόνος των δύο παιδιών και των γονιών τους φαίνεται πως είχε προσχεδιάσει το έγκλημα. Είχε ετοιμάσει τους λάκκους, σε περιοχή του Τραγανού Ηλείας, ώστε να μεταφέρει τις σορούς των θυμάτων του και να τις θάψει εκεί.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον δράστη των δολοφονιών της οικογένειας στην Ανδραβίδα.

Ο 60χρονος έπεσε το βράδυ της Παρασκευής στα χέρια των Αρχών και, σύμφωνα με την αστυνομία, ομολόγησε πως ήταν εκείνος που σκότωσε τους γονείς και τα δύο από τα τρία παιδιά τους. Ένας άνθρωπος σκληρός και ιδιόρρυθμος, όπως τον χαρακτηρίζουν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι κάνουν λόγο για έναν άνδρα που προκαλούσε πολύ συχνά προβλήματα με τις ακραίες συμπεριφορές του στην Ανδραβίδα και όχι μόνο.

Ο δολοφόνος των δύο παιδιών και των γονιών τους φαίνεται πως είχε προσχεδιάσει το έγκλημα. Είχε ετοιμάσει τους λάκκους, σε περιοχή του Τραγανού Ηλείας, ώστε να μεταφέρει τις σορούς των θυμάτων του και να τις θάψει εκεί.

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης, μετά τις δολοφονίες, μετέφερε τα πτώματα του ζευγαριού και ενός παιδιού στην αυλή του σπιτιού, όπου και τα φόρτωσε σε τρέιλερ με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη τους, ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το αρρωστημένο του σχέδιο, αφού κάτι φαίνεται πως τον τρόμαξε – μάλλον το 12χρονο παιδί της οικογένειας, που γλίτωσε επειδή δεν βρισκόταν στο σπίτι – και τράπηκε σε φυγή.

Οι αστυνομικοί πλέον εστιάζουν τις έρευνές τους σε αυτό το χωράφι. Αστυνομική πηγή τόνιζε στο newsit.gr, πως θα γίνει εξονυχιστικός έλεγχος για να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα να είναι θαμμένη στο σημείο, ανθρώπινη σορός.

Στο παρελθόν, άλλωστε, ο 60χρονος δεν δίσταζε να πυροβολεί ακόμα και για ασήμαντη αιτία. Όπως έγινε γνωστό, μάλιστα, ο 60χρονος παλιότερα είχε πυροβολήσει έναν συγχωριανό του άνευ ουσιαστικού λόγου. Για την ώρα, πάντως, ο ίδιος αρνείται πως έχει διαπράξει άλλο φόνο.

Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί μέσα στο σπίτι όπου έμενε, εντόπισαν ένα άδειο χρηματοκιβώτιο και προσπαθούν να διαπιστώσουν πού πήγαν τα χρήματα που έκρυβε. Θα δοθεί βαρύτητα στις δραστηριότητες του 60χρονου, για να πέσει φως στις πηγές των εσόδων του.

Ο 60χρονος είναι και ο ίδιος πατέρας δύο παιδιών. Ο γιος του ένστολος, η κόρη του φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Μένουν και τα δύο με τις μητέρες τους. Δύο διαζύγια είχε ο συγκεκριμένος άνδρας και έμενε μόνος του σε μία βίλα στην Ανδραβίδα.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, στο παρελθόν ασχολείτο με τον τζόγο και είχε καταφέρει να κερδίσει σημαντικά χρηματικά ποσά. Στο σπίτι του, πάνω από 500 τετραγωνικά μέτρα, υπήρχαν κάμερες για λόγους ασφαλείας.https://www.megatv.com/embed/?p=2020619046

«Ντροπή για την κοινωνία αν βγει από τη φυλακή«, λέει στο MEGA η δικηγόρος των θυμάτων

Στο MEGA και στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε η δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων, Γιάννα Παναγοπούλου: «Πιστεύω ότι επειδή είναι ένα έγκλημα πρωτοφανούς αγριότητας, θεωρώ ότι μετά την σύλληψη του καθ' ομολογίαν δράστη θα ακουστούν πολλά. Δυστυχώς φτάνουμε να συζητάμε τέτοια εγκλήματα μετά την πράξη, αφού η βία φτάνει να γίνει αξιόποινη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πρόκειται για ένα μακελειό, μια απόλυτη φρίκη. Έπνιξε με τα χέρια του δύο μωρά. Αυτό, ο νους του ανθρώπου δεν το αντέχει. Οι αρχές οφείλουν να ερευνούν ανώνυμες καταγγελίες. Αν δεν διακριβώσουν ότι υπάρχουν αξιόποινες συμπεριφορές εξωτερικευμένες, τα χέρια τους είναι δεμένα», σημείωσε η κ. Παναγοπούλου.

«Είναι θέμα παιδείας. Τέτοιου είδους εγκλήματα είναι φαινόμενα κοινωνικής παθογένειας. Όλοι έχουμε ευθύνες, κωφεύουμε γιατί το κακό δεν έχει χτυπήσει τη δική μας πόρτα. Όμως όλοι μπορούμε να γίνουμε θύματα τέτοιων συμπεριφορών. Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν έρθει σε εμένα, ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι, δεν έδιναν κανένα δικαίωμα, τίποτα δεν προμήνυε το άγριο αυτό φονικό», προσέθεσε η ίδια.

«Αν βγει από τη φυλακή αυτός ο άνθρωπος, μετά από ένα τέτοιο μακελειό, αυτό θα είναι ντροπή για την ελληνική κοινωνία και το ανθρώπινο είδος», κατέληξε η κ. Παναγοπούλου.

πηγή: www.in.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ