Ευρωλίγκα: Ακυρώνονται τα αποτελέσματα με τις ρωσικές ομάδες με κερδισμένο τον Ολυμπιακό

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Η EuroLeague Basketball μαζί με τις 15 ομάδες που παραμένουν στη διοργάνωση μετά από τις εξελίξεις με τις τρεις ρωσικές ομάδες (Ούνικς Καζάν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ζενίτ) αποφάσισαν τη Δευτέρα 7 Μαρτίου.

Την απόφαση για τη διαμόρφωση της βαθμολογίας της EuroLeague δίχως να λαμβάνονται υπόψιν τα αποτελέσματα των τριών ρωσικών ομάδων (Ούνικς Καζάν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ζενίτ) στο σύνολο της regular season, πήραν τη Δευτέρα 7 Μαρτίου οι δεκαπέντε (15) υπόλοιπες ομάδες της διοργάνωσης.

Η απόφαση για το πώς θα προχωρήσει η διοργάνωση σε περίπτωση που οι τρεις ομάδες της Ρωσίας αποβληθούν από τη φετινή αγωνιστική περίοδο ήταν στα χέρια των δεκαπέντε (15) υπόλοιπων της διοργάνωσης, οι οποίοι είχαν να ψηφίσουν ανάμεσα σε αυτό και το ενδεχόμενο να λαμβάνεται υπ’ όψιν το ποσοστό νικών -δίχως να “διαγραφούν” τα προηγούμενα αποτελέσματα.

Έτσι, εφόσον δεν προκύψει κάποια συγκλονιστική αλλαγή στον πόλεμο τις προσεχείς ημέρες κι η σεζόν ολοκληρωθεί δίχως την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τη Ζενίτ και την Ούνικς Καζάν, η βαθμολογία έχει ως εξής τη δεδομένη χρονική στιγμή (σε παρένθεση τα αποτελέσματα με τις τρεις ρωσικές που δεν θα ληφθούν υπ’ όψιν):

πηγή: www.sport24.gr

Related Articles