Γιώργος Κυπαρίσσης: Η «κόλαση», το ξύλο και το καυτό μπάνιο με χλωρίνη

Petite Perle 300×250

Τι είπε για τα βίντεο που έστελναν στους γονείς του  – Πότε του ξύρισαν το κεφάλι

Το χρονικό της απαγωγής του περιγράφει ο επιχειρηματίας Γιώργος Κυπαρίσσης που έπεσε θύμα απαγωγής κάνοντας λόγος για μία πραγματική «κόλαση».

«Αμέσως μόλις φτάσαμε στο πρώτο κρησφύγετο μου έβαλαν ωτοασπίδες στα αυτιά και από πάνω μου έβαλαν ακουστικά μουσικής. Τα μάτια μου ήταν ήδη καλυμμένα από τη στιγμή που με απήγαγαν. Μου είχαν βάλει κουκούλα και μονωτική ταινία. Δεν άκουσα και δεν έβλεπα τίποτα. Αυτός ήταν ο στόχος τους άλλωστε. Επίσης τα χέρια μου ήταν δεμένα πίσω, με χειροπέδες. Μου είχαν δέσει και τα πόδια για να μην έχω ελευθερία κίνησης. Με ρίξανε στο πάτωμα. Δεν μπορούσα να κουνηθώ, παρά ελάχιστα» είπε εξιστορώντας στους αστυνομικούς όσα βίωσε από τις 29 Δεκεμβρίου οπότε και απήχθη.

Επιβεβαιώνοντας την εικόνα που υπήρχε ότι οι απαγωγείς ήταν αδίστακτοι ο Γιώργος Κυπαρίσσης είπε: «Εκείνη τη στιγμή με χτύπησαν και μου έσκισαν τα ρούχα. Μόνο το εσώρουχο μου άφησαν. Άρχισαν να μου λένε ότι θέλουν λεφτά για να με αφήσουν και παράλληλα συνέχισαν να με χτυπάνε. Σε αυτή την κατάσταση, δεμένος στο πάτωμα, χωρίς όραση, έμεινα για δύο ημέρες».

Στην συνέχεια ο επιχειρηματίας περιέγραψε τη κατάσταση στο δεύτερο καταφύγιο: «Όταν με πήγανε εκεί με βάλανε μέσα σε ένα δωμάτιο. Με άφησαν στην ίδια κατάσταση για δύο ακόμα ημέρες. Δεν άντεχα άλλο. Νόμιζα ότι θα τρελαθώ. Τους παρακάλεσα να μου βγάλουν την κουκούλα και τη μονωτική ταινία για να δω, όπως και έγινε. Στο ύψος των ματιών μου το δέρμα μου ήταν κατάμαυρο όταν μου το έβγαλαν. Δεν αναγνώριζα το πρόσωπό μου. Μετά μου λύσανε τα χέρια».

«Στην αρχή με είχαν δεμένο στο κρεβάτι αλλά αργότερα μου έδεσαν τα πόδια με αλυσίδα που είχε περιθώριο λίγα μέτρα για να μπορώ να σηκώνομαι και να κινούμαι στο δωμάτιο. Μου αφήσανε μια κουκούλα για να τη φοράω όταν ήθελα τουαλέτα, φαγητό ή οτιδήποτε άλλο», εξηγεί.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ο Γιώργος Κυπαρίσσης περιέγραψε στους αστυνομικούς: «Σε κάποια από τα βίντεο με χτύπησαν κιόλας για να φαίνεται το αίμα στην κάμερα. Επίσης σε ένα από τα βίντεο μου ξυρίσανε το κεφάλι και μετά μου το χαράξανε για να ματώσει». Πρόκειται για τα βίντεο που έστελναν στους συγγενείς του ως απόδειξη ότι είναι ζωντανός.

Ο Γιώργος Κυπαρίσσης αποκάλυψε στους αστυνομικούς και τι συνέβη πριν τον αφήσουν ελεύθερο: «Την ημέρα πριν με αφήσουν ελεύθερο με έβαλαν νωρίς το πρωί να κάνω μπάνιο με καυτό νερό. Έκανα μπάνιο για πολλή ώρα. Παράλληλα με ψεκάζανε με κάποιο υγρό, σαν χλωρίνη ενώ με έβαλαν να ξυρίσω το σώμα και το κεφάλι».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ