Στο 88' πήραν την πρόκριση οι Νέοι Αλμυρού (pics)

Petite Perle 300×250

Με γκολ που πέτυχε η χρυσή αλλαγή του Λεωνίδα Τιτομιχελάκη Αποστόλης Κολλιορουδάκης δυο λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα οι Νέοι Αλμυρού πήραν την πρόκριση κερδίζοντας 1-0 την Βόνη.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν πολύ κάλο με εναλλασσόμενη την υπεροχή αλλά στο δεύτερο ο ρυθμός έπεσε με τους Νέους Αλμυρού όμως να είναι καλύτεροι και να παίρνουν δίκαια την νίκη. Η Βόνη διαμαρτύρεται για το γκολ ότι οι παίκτες των Νέων δεν τήρησαν το φερ πλέι αφού ήταν παίκτης τους πεσμένος κάτω ενώ μετά το γκολ οι παίκτες της άλλαζαν πάσες και δεν έκαναν επίθεση μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Γαρεφαλάκη.

Στην πρώτη καλή φάση στο 5' απευθείας φάουλ του Νοδαράκη η μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 11' η Βόνη σκόραρε με κοντινή προβολή του Λουρίδα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα των Νέων Παγωμένο.

Στο 13' η Βόνη ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Μυρωδιά μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής ήταν κοντά στη φάση και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 19' έξοχη ατομική προσπάθεια και συρτό σουτ του Νοδαράκη η μπάλα έφυγε ξυστά άουτ.

Στο 20' φοβερό σουτ με εξωτερικό του Βλάχου η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 25' από γύρισμα του Νοδαράκη μόνος ο Μαρτσέλο σούταρε και ο Πολυχρονάκης αποσόβησε σίγουρο γκολ.

Στο 38' φανταστική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ του Νοδαράκη η μπάλα στο δοκάρι.

Στο 39' από πάσα του Μαρτσέλο, σουτ του Δάλλα από κοντά άουτ.

Στο 70' σέντρα σουτ του Ρούκου από πλάγια δεξιά η μπάλα ψηλοκρεμαστά πέρασε λίγο άουτ με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο. Στο 76' από σέντρα του Κοκολογιαννάκη από δεξιά κεφαλιά του Βολιτάκη από κοντά άουτ.

Στο 88' ο Κολλιορουδάκης έφυγε στην αντεπίθεση από πλάγια έφτασε στο πρώτο δοκάρι, πλάσαρε στην απέναντι γωνία, δοκάρι και μέσα γράφοντας το 1-0.

Συνθέσεις

Νέοι Αλμυρού: Παγωμένος, Στρατάκης, Κανάκης, Βολιτάκης, Μαστος, Κοκολογιαννάκης Γ., Κοκολογιαννάκης Ι., Νοδαράκης, Γιούμπα(74' Κολλιορουδάκης), Σελαμάι(46' Ρούκος), Δάλλας(74' Φιτσοδασκαλάκης).

Βόνη: Πολυχρονάκης, Κελαράκης, Γελαδάς, Παπαδάκης, Καλαϊτζάκης(69' Huba), Μυρωδιάς( 38' Σταυρακάκης λ.τ.), Παπακώστας, Ζαχαράκης, Στεφανάκης, Λουρίδας, Βλάχος.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ