Ζωντανός εφιάλτης η κατάσταση με τα θανατηφόρα τροχαία στην Κρήτη- 4 νεκροί σε μια ημέρα

Petite Perle 300×250

Χωρίς τέλος είναι η λίστα των θανάτων από τα τροχαία στο νησί.

Χθες Τετάρτη τέσσερις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε δυο δυστυχήματα που έγιναν ενώ υπάρχουν και τραυματίες .

Ο Σοκαράς, έχει βυθιστεί στο πένθος από τον τραγικό χαμό του 58χρονου Μανόλη Κυριακάκη και της 50χρονης συζύγου του Ευγενίας, στο δυστύχημα , που σημειώθηκε χθες το πρωί, κοντά στα Αρμανώγεια   του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Το άτυχο ζευγάρι, έχασε τόσο άδικα και πρόωρα τη ζωή του, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με μετωπικά σε ένα τροχαία που ενεπλάκησαν τρία επιβατικά οχήματα.

Η κηδεία του ζευγαριού νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 14.00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου, στο Σοκαρά.

Το βράδυ στην επαρχιακή οδό Ηρακλείου- Βιάννου, δύο χιλιόμετρα μετά την Καλλιθέα προς το Σκαλάνι, έγινε άλλη μια σφοδρή σύγκρουση.

Στο ένα όχημα επέβαιναν πέντε συνολικά άτομα,  αλλοδαποί από τη Ρουμανία σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, μεταξύ αυτών και ένα 11χρονο κορίτσι και στο έτερο όχημα, ένας 52χρονος Αλβανός με την 19χρονη κόρη του.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν πως το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι πέντε και κινούνταν με κατεύθυνση από Πεζά,  έφυγε από το ρεύμα του -άγνωστο ακόμα υπό ποιες συνθήκες- και χτύπησε το άλλο όχημα, με μοιραία δυστυχώς κατάληξη για δύο από τους επιβαίνοντες του.

Με πληροφορίες από το cretalive.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ