Ψάχνουν τους δράστες της φονικής ενέδρας κατά του Κρητικού επιχειρηματία

Petite Perle 300×250

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή που έδωσε ο γιος του Κρητικού  επιχειρηματία  Μιχάλη Τζουγκαράκη στους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών που έχουν αναλάβει να διερευνήσουν όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στο  Παλαιό Φάληρο.

«Είχαμε σταματήσει στο φανάρι. Ξαφνικά προσέγγισε από πίσω δεξιά ένα άλλο αυτοκίνητο. Ακούσαμε πυροβολισμούς. Εγώ πάτησα γκάζι για να ξεφύγουμε. Συνέχισαν να μας καταδιώκουν και να πυροβολούν εναντίον μας» είπε αρχικά ο γιος του επιχειρηματία που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο όταν έγινε η ένοπλη επίθεση σε βάρος του.

«Νομίζω ότι είδα κάποιον να πυροβολεί με καλάσνικοφ από το πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου των δραστών. Ο πατέρας μου είχε χτυπηθεί. Είχε αίματα στο χέρι και την κοιλιά. Πονούσε και σφάδαζε. Τον πήγαμε στο νοσοκομείο» κατέληξε ο γιος του επιχειρηματία στις πρώτες κουβέντες που είχε με τους αστυνομικούς.

Ο 63χρονος επιχειρηματίας παραμένει για νοσηλεία στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρος» όπου μεταφέρθηκε με τους γιατρούς να δηλώνουν αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του καθώς δεν επλήγησαν ζωτικά όργανα από τα πυρά του Καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δράστες που πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση είχαν πρόθεση να σκοτώσουν τον επιχειρηματία.

cretalive.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ