Ο πατέρας του Μέσι μίλησε με την Μπαρτσελόνα για επιστροφή

Petite Perle 300×250

Αποφασισμένος να ξαναφορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα παρουσιάζεται ο Λιονέλ Μέσι! Ο πατέρας (και εκπρόσωπος) του Αργεντινού φέρεται να επικοινώνησε με τον σύλλογο για την επιστροφή του.

Το μεγάλο come back (που κακά τα ψέματα όλοι είχαν στην άκρη του μυαλού ότι θα τεθεί κάποια στιγμή ως θέμα συζήτησης) φέρεται να ονειρεύεται ο Λιονέλ Μέσι! Ο Αργεντινός μόνο δικαιωμένος δεν νιώθει με την απόφαση να μετακινηθεί το προηγούμενο καλοκαίρι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Με τον αποκλεισμό λοιπόν από τη Ρεάλ στο Champions League να έρχεται ως επιστέγασμα της μέτριας παρουσίας του ως τώρα (κι ενώ υπήρξαν αποδοκιμασίες και εναντίον του από τους οπαδούς) παρουσιάζεται να έχει κινήσει ήδη διαδικασίες επιστροφής στην Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ Ζεράρδ Ρομέρο, ο Χόρχε Μέσι (πατέρας και μάνατζερ του 35χρονου σταρ), επικοινώνησε τις προηγούμενες μέρες με τη διοίκηση των Καταλανών.

Και όπως είναι εύλογο, αντικείμενο της συζήτησης μεταξύ των δυο πλευρών ήταν το ενδεχόμενο επιστροφής του παίκτη στον σύλλογο που μεγαλούργησε.

Προς το παρόν δεν έχουν προκύψει άλλες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη επαφή.

Ωστόσο καθοριστικό ρόλο στο αν θα τεθεί θέμα επί της ουσίας θα παίξει προφανώς η εισήγηση του Τσάβι (με τον οποίο πάντως ο Μέσι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ