Ουκρανία: Νεκρή έγκυος και το μωρό της μετά το ρωσικό χτύπημα σε μαιευτήριο

Petite Perle 300×250

Μία έγκυος γυναίκα και το βρέφος της έχασαν τη ζωή τους μετά την επίθεση στο μαιευτήριο της Μαριούπολης, σύμφωνα με το Associated Press, που έδωσε στο φως και ένα σοκαριστικό βίντεο πριν καταλήξουν!

Η τραγωδία που συντελείται στην Ουκρανία κατά τη ρωσική εισβολή συνεχίζεται, με το Associated Press να φέρνει στο φως ανατριχιαστικές περιγραφές αναφορικά με τον βομβαρδισμό μαιευτηρίου στη Μαριούπολη.

Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο, μία έγκυος γυναίκα που διακρίνεται σε φωτογραφίες και βίντεο να διασώζεται από τα συντρίμμια, έχασε τη ζωή της, ενώ οι γιατροί στο γειτονικό νοσοκομείο όπου διακομίσθηκε προχώρησαν σε καισαρική τομή, ωστόσο το μωρό «δεν έδωσε σημεία ζωής».

Οι γιατροί προσπάθησαν επί 30 λεπτά να επαναφέρουν τη γυναίκα αλλά δεν τα κατάφεραν, ενώ σχολίασαν ότι «τουλάχιστον ήρθε κάποιος να την παραλάβει… αλλιώς θα είχε καταλήξει στους ομαδικούς τάφους της Μαριούπολης».

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι, σύμφωνα με τον χειρουργό, Τιμούρ Μαρίν, «η γυναίκα ήρθε σε μας με διαλυμένη λεκάνη και αποκολλημένο ισχίο».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ