Κλήρωση των μερίδων στον "Αγγελόβραχο"

Petite Perle 300×250

Ο "ΑΣΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΓΓΕΛΟΒΡΑΧΟΣ ΣΥΝ.ΠΕ" με έδρα την Αχλάδα του Δήμου Μαλεβιζίου πραγματοποίησε την κλήρωση των μερίδων του, την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 στο 3ο Λύκειο Ηρακλείου.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, με την παρουσία σχεδόν όλων των μελών του Συνεταιρισμού οι οποίοι ήταν οικονομικά ενήμεροι. Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να ευχαριστήσει όλους τους Συνεταίρους για την παρουσία τους καθώς και την οικονομική τους συνέπεια, το ΙΤΕ (Ίδρυμα Τεχνολογικής Έρευνας) το οποίο επιμελήθηκε τη διαδικασία της κλήρωσης αφιλοκερδώς και το 3ο Λύκειο Ηρακλείου για την φιλοξενία του.

Επίσης τη δικηγόρο Ηρακλείου κα Μαντώ Μπουλουκάκη και την Συμβολαιογράφο κα Μαρίνα Ανδρονά. Το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να εργάζεται, προκειμένου αφενός, να ολοκληρωθούν τα έργα κοινής ωφελείας και αφετέρου να αποδοθούν τα συμβόλαια.

Ευχαριστήριο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του "Αστικού Οικοδομικού Συνεταιρισμού Αγγελόβραχος Συν.πε" με την παρούσα θέλει να ευχαριστήσει το ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας και συγκεκριμένα το Τμήμα Πληροφορικής τον Διευθυντή κον Πλεξουσάκη Δημήτριο.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί θερμά, το στέλεχος κον Θεόδωρο Πάτκο για την άψογη παρουσίαση και διαπεραίωση του προγράμματος της κλήρωσης των μερίδων καθώς και όλους τους συντελεστές.
Ευελπιστούμε σε νεότερη συνεργασία".

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού
Ο Πρόεδρος: Σταύρος Καλουδάκης
Η Γραμματέας: Ευαγγελία Βάμβουκα

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ