Γκόλ και θέαμα στο ντέρμπι οι Nέοι Αλμυρού έμειναν στο 2-2 με τον Ζαρό

Petite Perle 300×250

Oι πρώτοι στην βαθμολογία της Β2 ΕΠΣΗ Νέοι Αλμυρού, υποδέχονται τον δεύτερο που ακολουθεί με 2 βαθμούς διαφορά Ζαρό.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το πρώτο είκοσάλεπτο κύλισε δίχως φάσεις με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν την μάχη στο κέντρο .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ανοίγουν το σκόρ οι Νέοι Αλμυρού σε 1-0 στο 23' με κεφαλιά του Φιτσοδασκαλάκη μετά από την σέντρα ακριβείας του Ρούκου από αριστερά ,παρά την προσπάθεια του αμυντικού η μπάλα κατέληξε γκόλ .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Σουτ του Βολιτάκη για τους Νέους του Αλμυρού , η μπάλα ψηλά άουτ στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Άμεση ήταν η αντίδραση των φιλοξενούμενων του Ζαρού όταν μετά σούτ στο δοκάρι του Καργάκη, στην επαναφορά με πλασέ ο Τζαγκαράκης έγραψε το 1-1 στο 32ο λεπτό .

Σουτ στο 43 του Ξεκαρδάκη του Ζαρού η μπάλα ψηλά άουτ .

Προηγείται στο σκορ με 1-2 Ζαρός, ο Μάτσα στο 45' δίνει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους όταν με σούτ παραβίασε την εστία του τερματοφύλακα και εκμεταλεύτηκε την ασυνενοησία των αμυντικών των Νέων Αλμυρού .

Στο 46 κερδίζουν οι Νέοι Αλμυρού πέναλτυ και δίνεται κίτρινη στον Αλμπαντάκη που ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον επιθετικό , την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Νοδαράκης και έκανε το 2-2 ,στην αριστερή γωνια η εκτέλεση για την άμεση απάντηση από τους γηπεδούχους .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ένα πρώτο ημίχρονο γεμάτο από φάσεις και γκόλ από τις δύο ομάδες που η εμφάνιση τους δικαιολογεί απόλυτα την θέση που βρίσκονται στην βαθμολογία .

Το πλασέ του Βολιτάκη στο 51ο λεπτο απειλούν οι Νέοι Αλμυρού μπλοκάρει ο Φιλιουδάκης .

Στο 66 ένα σουτ του Νοδαράκη η μπάλα ψηλά άουτ .

Στο 69 ' πάλι ο Νοδαράκης απέναντι απο τον τερματοφύλακα , μπλοκάρει σταθερά ο τερματοφύλακας του Ζαρού

Στο 74 σεντρα Ματσα πλασε του Ρομπογιαννακη, η μπάλα δοκαρι και κόρνερ μετα από παρέμβαση του Παγωμένου .

Στη κόντρα επίθεση για τους Νέους Αλμυρούς , το σούτ του Ρούκου αδύναμο ,δεν έχει πρόβλημα να απεκρούσει ο τερματοφύλακας .

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους Νέους Αλμυρού ισόπαλους με 2-2 με το Ζαρό στο ντέρμπι της κατηγορίας της Β2 ΕΠΣΗ αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο βάση της εμφάνισης των δύο ομάδων .

Ικανοποιημένοι εμφανίστηκαν οι δύο προπονητές με δηλώσεις τους στην "Φωνή Μαλεβιζίου" από τις προσπάθειες των παικτών τους , ενώ επεσήμαναν τις δυσκολίες για την μάχη του τίτλου τις τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν .

Νέοι Αλμυρού: Παγωμένος, Στρατάκης, Μάστος, Κανάκης, Φιτσοδασκαλάκης(66' Δάλλας), Νοδαράκης, Κοκολογιαννάκης Γ., Ρούκος(84' Γιούμπα), Βολιτάκης, Κοκολογιαννάκης Ι., Τσαβολάκης(52' Κοτζαδάκης)

Ζαρός: Φιλιουδάκης, Καργάκης, Καπετανάκης(59' Γιατρομανωλάκης), Λεμονάκης, Αλμπαντάκης Ε., Γρηγορίου, Σαριδάκης(59' Καλεμάκης), Τζαγκαράκης(72' Ρομπογιαννάκης), Μάτσας(77' λ.τ. Ραπτάκης), Αλμπαντάκης Β., Ξεκαρδάκης

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ