H Αστυνομία έπιασε τους ληστές σε Ηράκλειο και Χανιά

Petite Perle 300×250

Συνελήφθησαν άμεσα, σήμερα (19/3) μεσημεριανές ώρες σε περιοχές των Δήμων Χανίων και Ηρακλείου από αστυνομικούς των Υποδιευθύνσεων Ασφαλείας Χανίων και Ηρακλείου ημεδαπός και αλλοδαπός κατηγορούμενοι για ληστεία.

Ειδικότερα, χθες (18/3) μεσημεριανές ώρες άγνωστοι παραβίασαν την είσοδο οικίας αλλοδαπού σε περιοχή του Δήμου Χανίων αφαίρεσαν από αυτό ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής χρηματικής αξίας 1070 ευρώ. Κατά την αποχώρηση τους έγιναν αντιληπτοί από ημεδαπό ο οποίος προσπάθησε να τους εμποδίσει. Όμως ανωτέρω προκείμενου να διατηρήσουν τα κλοπιμαία, τον ακινητοποίησαν με τη χρήση δακρυγόνου σπρέι και κατάφεραν να διαφύγουν.

Από την εμπεριστατωμένη και ενδελεχή έρευνα και την αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων προέκυψε ότι ημεδαπός και αλλοδαπός διέπραξαν ανωτέρω ληστεία και αφού αναζητήθηκαν συνελήφθησαν σε περιοχή του Δήμου Χανίων από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας ο ημεδαπός και σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου ο αλλοδαπός.

Επίσης εξιχνιάστηκαν δυο περιπτώσεις κλοπών (από οικία και όχημα) και μίας ληστείας σε οικία στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χανίων, οι οποίες έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από 14.03.2022 έως και 18.03.2022 σε βάρος δυο ημεδαπών και μίας ημεδαπής, κατά τις οποίες ανωτέρω συλληφθέντες είχαν αφαιρέσει χρυσαφικά ,ηλεκτρονικές συσκευές και χρηματικό ποσό συνολικής χρηματικής αξίας 27.370 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ