Ο ΟΦΗ ηττήθηκε 2-3 από τον Ιωνικό στην πρεμιέρα των πλέι άουτ

Petite Perle 300×250

Εντυπωσιακός στο πρώτο ημίχρονο ο Ιωνικός έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο και πέτυχε τρία τέρματα.

Άνοιξε το σκόρ στο 11΄σε 0-1 ο Ιωνικός , όταν ο Άοσμαν εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Ρομαό στην καρδιά της άμυνας του ΟΦΗ έστειλε με με σκαστή κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Επασί.

Ο Γιώργος Μύγας σούταρε από τη δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής, έστειλε τη μπάλα στην κάτω αριστερή γωνία του Επασί και έτσι διπλασίασε τα τέρματα του Ιωνικού στο 39ο λεπτό .

Λίγο πριν τις καθυστερήσεις ήρθε το 0-3 και ο εφιάλτης των Κρητικών συνεχίζεται όταν με πλασέ του Ντάλσιο έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να καταλήγει για τρίτη φορά στα δίχτυα του Επασί.

Άμεση απάντηση σε 1-3 στην εκπνοή του ημιχρόνου για την ομάδα του Ηρακλείου με εξαιρετική κεφαλιά του Λουίζ Φελίπε, έπειτα από σέντρα του Ντε Γκουζμάν.

Οι δύο αλλαγές του Νιόπλια στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και η αλλαγή του συστήματος σε 3-5-2 αφύπνισε την Κρητική ομάδα .

Το 2-3 ήρθε στο 56' για τον ΟΦΗ όταν ο Ντε Γκουζμάν εκτέλεσε κόρνερ και ο Φιορίν Ντουρμισάι με γυριστό σουτ μεταξύ πέναλτι και μικρής περιοχής έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Χουτεσιώτη.

Αμφότερες οι ομάδες δημιούργησαν φάσεις στις δύο εστίες δίχως να καταφέρουν να αλλάξουν τον δείκτη του σκόρ .

Η ήττα από τον Ιωνικό σταμάτησε το νικηφόρο σερί σερί του ΟΦΗ στα τρία παιχνίδια. Παράλληλα η ομάδα της Νίκαιας παρέμεινε αήττητη για τέταρτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, ενώ πέτυχε την πρώτη νίκη επί του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα καθώς στα δύο ματς της κανονικής περιόδου είχε μία ισοπαλία (0-0 εντός) και μία ήττα (2-1 στην Κρήτη).

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Απτόσογλου (Αθηνών) – Θανασιάς (Ηπείρου)
4ος διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
VAR: Μανούχος (Αργολίδας)
AVAR: Ψάρρης (Ζακύνθου)

Κίτρινες κάρτες: Σελίμοβιτς (40′), Μύγας (52′), Νέιρα (64′), Βαλεριάνος (78′).

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης (69' Τσιλιανίδης), Βούρος, Σελίμοβιτς (46' Γιαννούλης), Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, ντε Γκουζμάν (69' Μπουζούκης), Νέιρα, Ντουρμισάι (76' φαν Ντάινεν), Λάμπρου (46' Διαμαντής), Φελίπε.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Σάντσεζ, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Κάνιας, Ντάλσιο, Άοσμαν (68' Κιάκος), Λένις (91' Μάναλης), Τουράμ (78' Μάντζης).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ