Ο Πιστιόλης αναλαμβάνει και επίσημα τη Γαλατασαράι

Petite Perle 300×250

Μετά από 7,5 χρόνια στην ΤΣΣΚΑ ως συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη, ο Ανδρέας Πιστιόλης ήρθε η στιγμή να κάνει το επόμενο βήμα και να κοουτσάρει ο ίδιος μια ομάδα. Όχι στη Ρωσία αλλά στην Τουρκία αφού αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Γαλατασαράι.

Ο Πιστιόλης δέχτηκε πρόταση διάρκειας 1,5 χρόνου από την τουρκική ομάδα και αποφάσισε να την αποδεχτεί. Γι' αυτό θα αποχωρήσει άμεσα από την ΤΣΣΚΑ προκειμένου να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη. Θα πάρει τη θέση του Εκρέμ Μεμνούμ που απολύθηκε από τη Γαλατασαράι μετά τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του BCL, δεδομένου ότι έχει μόνο μία νίκη σε πέντε ματς της δεύτερης φάσης.


Η Γαλατασαράι έχει μείνει πίσω και στο τουρκικό Πρωτάθλημα αφού είναι 7η με απολογισμό 13 νικών και εννιά ηττών, γεγονός που βάζει σε κίνδυνο και την παρουσία της στα πλέι οφ αφού την ακολουθεί με διαφορά μιας νίκης η Τόφας. Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Πιστιόλης θα δουλέψει στην Τουρκία αφού ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη και στην Μπάνβιτ, στην περίοδο 2013-14.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ