Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 0-2: Δέκα λεπτά αποτελεσματικό ποδόσφαιρο έδωσε την νίκη στους Αρκάδες

Petite Perle 300×250

Με δύο μέσα σε δέκα λεπτά από τους Σίτο και Κρεσπί ο Αστέρας Τρίπολης «καθάρισε» τον Βόλο με 2-0 στο Πανθεσσαλικό και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι άουτ.

Βόλος και Αστέρας Τρίπολης αναμετρήθηκαν στο Πανθεσσαλικό για την πρεμιέρα των πλέι άουτ, σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού αμφότεροι έχουν εξασφαλίσει εδώ και καιρό την παραμονή τους. Οι Αρκάδες ήταν αυτοί που έκαναν καλό ποδαρικό στο μίνι πρωτάθλημα, αφού χάρη σε γκολ των Σίτο και Κρεσπί μέσα σε δέκα λεπτό στο ημίχρονο, πήραν τη νίκη με 2-0 και σκαρφάλωσαν στην κορυφή με το… καλημέρα.

Η έλλειψη κινήτρου για τις δύο ομάδες φάνηκε από νωρίς αφού το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό. Στην πρώτη ευκαιρία του ματς όμως, ο Αστέρας κατάφερε να προηγηθεί. Από λάθος του Φαν Βέερτ στο 15′, ο Σίτο με προβολή έκανε το 0-1 και τρία λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης σκόραρε ξανά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Το 0-2 ήρθε τελικά στο 25′ με πολύ όμορφη ενέργεια και πλασέ του Κρεσπί.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, με το σκηνικό του ματς να μην αλλάζει ούτε στο δεύτερο ημίχρονο. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Σίτο έφτασε κοντά και στο τρίτο γκολ, αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι του Κλέιμαν. Η μοναδική… απάντηση του Βόλου ήταν ένα χαμένο τετ α τετ με τον Φαν Βέερτ, σε ένα ματς που μάλλον ξεχάστηκε ήδη.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Αλχο, Ρίνερ (46' Ρίνερ), Γκουλέν, Φεράρι, Σοάρες (73' Μπαρτόλο), Φερνάντες, Μπαριέντος (88′ Ροσέρο), Ορόζ (46' Νίνης), Κορέα (46' Ρεγκατέν), Φαν Βέερτ.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Αντζουλάς, Ατιένζα, Τασουλής (91′ Παπαδόπουλος), Καρμόνα (67' Γκαρσία), Σανταφέ (67' Κανελλόπουλος), Βαλιέντε, Σίτο, Ριέρα (91′ Μιχόπουλος), Ριτζίς Κρέσπι (83' Σόνι), Μπενίτο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ