"Απέδρασε" από το Θραψανό ο ΠΑΟΚ με Καλαϊτζάκη

Petite Perle 300×250

Παλικαρίσια νίκη πήρε ο ΠΑΟΚ στο Θραψανό στην 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 ΕΠΣΗ απέναντι στον Ανθεστίωνα με 2-1 και τον προσπέρασε στην βαθμολογία. Η ομάδα του Μηνά Πίτσου προηγήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Καλαϊτζάκη, δέχθηκε την ισοφάριση με πέναλτι αλλά ο ίδιος παίκτης στο 87' έκανε το 1-2 και χάρισε τη νίκη στους ασπρόμαυρους.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες προσπάθησαν να κρατήσουν την κατοχή της μπάλας κυρίως και φρόντισαν να μην αφήσουν καθόλου κενά στις άμυνες τους. Ο Καλαϊτζάκης σκόραρε και στο πρώτο ημίχρονο αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Όμως στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 55' ο Καλαϊτζάκης από την άσπρη βούλα άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ (0-1).

Στο 83' ο Χριστοφοράκης και αυτός από τα 11 βήματα ισοφάρισε για τον Ανθεστίωνα σε 1-1.

Όμως ο Καλαϊτζάκης στο 87' με δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 1-2 χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Συνθέσεις

Ανθεστίων: Χρονάκης, Τρουλάκης, Κλάδος, Γιούγκα, Μακρογιαννάκης, Χριστοφοράκης, Καφούσης (75' Σφακιανάκης), Μπερνίκου, Βαρδής, Φωτόπουλος (73' Δρακούλης), Χοτζά.

ΠΑΟΚ: Γεωργίου, Λιοδάκης, Μπαμπουλάκης, Παπαδιός, Σακλαμάκης, Μαγάκης, Καλαϊτζάκης, Σηφάκης, Κουτσογιαννάκης, Ανωγειαννάκης, Τζενάι.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ