Με Σακλαμάκη σκόρερ ο Άγιος Δημήτριος 2-0 την Τύλισο

Petite Perle 300×250

Εμφανώς ανώτερος ο Άγιος Δημήτριος με δυο γκολ του Σακλαμάκη νίκησε εκτός έδρας την Τύλισο με 2-0. Ο Άγιος Δημήτριος κυριάρχησε από την αρχή και με Κορυφαίους τους Μιχαηλίδη, Σακλαμάκη και Μιχελουδάκη δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Τύλισο από την οποία υστέρησαν σημαντικοί παίκτες όπως Μανιουδης, Παγκαλάκης και Αμαραντιδης.

Στην πρώτη καλή φάση ο Μιχαηλίδης σούταρε μέσα από την περιοχή λίγο άουτ στο 10.

Στο 12' εντυπωσιακή ενέργεια και σουτ από καλή θέση του Μιχελακάκη βρήκε κόντρα σε αμυντικό και μπλόκαρε ο Μαλινδρέτος.

Στο 14' ο Άγιος Δημήτριος έχασε τον πρώτο σκόρερ του Κώστα Σωτήρχο που στραβοπάτησε και ένιωσε ενοχλήσεις στο γονάτο και έδωσε την θέση του στον Σχοιναράκη.

Στο 22' πρώτη φάση για την Τύλισο με την σέντρα του Παγκαλάκη και το όχι δυνατό σουτ του Μανιαδακη να μπλοκάρει ο Παπαδάκης.

Στο 27' σουτ του Σακλαμάκη από καλή θέση και πολύ δύσκολη απόκρουση του Μαλινδρέτου.

Στο 35' μακρινό σουτ του Νόκου απέκρουσε ενστικτωδώς με τα ποδιά ο Μαλινδρετος κρατώντας το μηδέν.

Στο 45' ο Σακλαμάκης έδωσε στον Σχοιναράκη που σούταρε και έσωσε ο Μαλινδρέτος. Στην αντεπίθεση ο Μανιουδης ντρίπλαρε τον Παπαδάκη και σε κενή εστία σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 75' σέντρα του Σακλαμάκη ο Μιχελακάκης από καλή θέση στην προσπάθεια του για ψαλίδι βρήκε αέρα.

Στο 76' αντεπίθεση της Τυλισου ο Μανιούδης βρήκε τον Λεκκα που απέναντι στον Παπαδακη σούταρε πάνω του.

Στο 79' από πάσα του Γκάμπριελ ο Σακλαμάκης με καταπληκτικό πλασέ με μυτάκι έκανε το 0-1.

Στο 88' σέντρα του Σχοιναράκη ο Μιχελακάκης τσίμπησε την μπάλα από τον Μαλινδρετο που τον ανέτρεψε κάνοντας πέναλτι με το οποίο ο Σακλαμάκης έκανε το 0-2.

Συνθέσεις

Τύλισος: Μαλινδρέτος, Μαματζάκης, Παπάζογλου, Ευριπίδου, Μυκωνιάτης, Κεφάκης, Μανιούδης, Αμαραντίδης, Παγκαλάκης(72' Γκίκας), Ελευθεράκης(56' Λέκκας), Μανιαδάκης.

Άγιος Δημήτριος: Παπαδάκης, Μιχελουδάκης, Μιχαηλίδης, Κορνάρος(77' Λεμονάκης), Σαλούστρος, Χουδετσανάκης, Σακλαμάκης, Γκάμπρι, Σωτήρχος(14' Σχοιναράκης λ.τ.), Μιχελακάκης, Νόκου.

φώτο αρχείου

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ