Παναθηναϊκός: Εκτός ο Χουάνκαρ λόγω ίωσης από τον αποψινό αγώνα με τον Άρη

Petite Perle 300×250

Ούτε ο Χουάνκαρ θα είναι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το αποψινό παιχνίδι (19:00) με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Δεν έχει τέλος όλη αυτή η κακοδαιμονία του Παναθηναϊκού με τις ιώσεις ενόψει του αγώνα με τον Άρη για τη 2η αγωνιστική των playoffs, καθώς το πρωί της Κυριακής (20/3) η αποστολή αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη χωρίς ακόμη ένα βασικό στέλεχός της, τον Χουάνκαρ, ο οποίος προσβλήθηκε απ' τη γρίπη που έχει "σαρώσει" τα τελευταία 24ωρα τα "πράσινα" αποδυτήρια.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ ήταν το νέο "θύμα" της ίωσης κι έμεινε αναγκαστικά στην Αθήνα, βγαίνοντας νοκ-άουτ από το αποψινό (19:00, Novasports 1HD και Live από το SPORT24) παιχνίδι με τον Άρη στο "Βικελίδης".

Τη θέση του στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αναμένεται να καλύψει ο Φακούντο Σάντσες ο οποίος θα "μετακινηθεί" αριστερά (είναι off λόγω ίωσης εδώ και μέρες και ο Χατζηθεοδωρίδης). Έτσι στα δεξιά αναμένεται να ξεκινήσει ο Γιάννης Κώτσιρας.

έρα από τα προβλήματα τραυματισμών, την τελευταία εβδομάδα το ποδοσφαιρικό τμήμα του "τριφυλλιού" έχει "χτυπηθεί" κι από "επιθετική" ίωση βαριάς μορφής (όχι Covid-19), που συνοδεύεται από υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα να έχουν τεθεί νοκ-άουτ πολλοί παίκτες "πρώτης γραμμής" του Παναθηναϊκού, μεταξύ των οποίων είναι οι Ρούμπεν Πέρεθ, Βιτάλ, Κουρμπέλης και Γκατσίνοβιτς.

Συγκεκριμένα, εκτός απ' τους τραυματίες Βέλεθ και Ιωαννίδη, εκτός αποστολής έχουν και οι Γκατσίνοβιτς, Χατζηθεοδωρίδης, Σάρλια, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ, Ξενόπουλος, Ρούμπεν κι από το πρωί της Κυριακής (20/3) ο Χουάνκαρ, με αποτέλεσμα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να συμπεριλάβει στο γκρουπ για το ματς με τον Άρη τον "απενεργοποιημένο" Αγιούμπ και τους Γιάννη Σαρδέλη, Βαγγέλη Θεοχάρη και Θόδωρο Τσιριγώτη από τον Παναθηναϊκό Β'.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ