Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-0: Μεγάλη νίκη και βήμα τίτλου στο βόλευ για τους πράσινους

Petite Perle 300×250

Ένας εξαιρετικός Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 σετ του Ολυμπιακού και ξέφυγε με πέντε βαθμούς από τους ερυθρόλευκους στη Volley League των ανδρών.

Κάνοντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του μέσα στη σεζόν ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα 3-0 σετ του Ολυμπιακού και ξέφυγε με πέντε βαθμούς από τους ερυθρόλευκους στη Volley League των ανδρών.

Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Ακόμα και στο σερβίς μπορεί ο Ολυμπιακός να πήρε τρεις άσους, όμως οι πράσινοι χάλασαν σε περισσότερες φάσεις την υποδοχή των ερυθρόλευκων κάτι που τους έβαλε από νωρίς μπροστά στο σκορ.

Οι παίκτες του Ανδρεόπουλου προηγήθηκαν με 8-4, είχαν απαντήσεις σε όλες τις προσπάθειες του Ολυμπιακού να μαζέψει τη διαφορά έχοντας μεγαλύτερο πλουραλισμό στην επίθεση και πήραν το σετ με 25-20.

Ο Ολυμπιακός που έχασε στο 16-14 του πρώτου σετ τον Παγένκ με τραυματισμό στο υπόλοιπο του ματς ήταν φανερά εκτός ρυθμού και σε κανένα σημείο δεν μπόρεσε να ουσιαστικά να απειλήσει τους πράσινους.

Ειδικά το σκορ του δεύτερου σετ τα λέει όλα με τον Παναθηναϊκό να το κατακτά με 25-11. Στο τρίτο σετ ο Ολυμπιακός κατάφερε να μείνει περισσότερα ώρα κοντά στους πράσινους, όμως ξανά στο φινάλε οι παίκτες του Ανδρεόπουλου ξέφυγαν για να φτάσουν στο άνετο 3-0.

Μετά από αυτή τη νίκη ο Παναθηναϊκός παίζει ένα ιδιαίτερα κρίσιμο ματς στη Σύρο κόντρα στον Φοίνικα. Εάν καταφέρουν να πάρουν το διπλό τότε θα είναι ξεκάθαρα το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Στο δεύτερο γύρο οι πράσινοι φιλοξενούν τον ΠΑΟΚ και τον Φοίνικα, ενώ έχουν εκτός έδρας τον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα οι ερυθρόλευκοι έχουν ακριβώς το ανάποδο πρόγραμμα κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο τους.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-0

Τα σετ: 25-20, 25-11, 25-18

Παναθηναϊκός: Γιάκομπσεν, Ντεν Ντρις, Πρωτοψάλτης, Ανδρεόπουλος, Ρανγκέλ, Στάλεκαρ και λίμπερο ο Γκαράς

Ολυμπιακός: Στιβαχτής, Τέπαν, Μιγαήλοβιτς, Δαλακούρας, Παγιένκ, Ζουπάνης και λίμπερο ο Ζήσης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ