Αλβανικά ΜΜΕ: «Κατά 90% ο τελικός του Conference League στην Αθήνα»

Petite Perle 300×250

Ο δημοσιογράφος της τηλεοπτικής εκπομπής «Albanian Screen» και του «Radio Televizioni Shqiptar», Ένο Σκάρκο, επανέλαβε στη χώρα του όσα είχε τονίσει στο Gazzetta

Μιλώντας στο Gazzetta ο δημοσιογράφος της τηλεοπτικής εκπομπής «Albanian Screen» και του «Radio Televizioni Shqiptar», Ένο Σκάρκο, υπογράμμισε πως η Αθήνα είναι η πόλη η οποία αυτή τη στιγμή αποτελεί το φαβορί για να φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης του Conference League, ένας θεσμός στον οποίο μετέχει φυσικά ο ΠΑΟΚ. Ο Σκάρκο ουσιαστικά επανέλαβε τα όσα είχε πει στο Gazzetta και στην εκπομπή που φιλοξενήθηκε.

Μιλώντας στο Ora Sport, εκπομπή του Ora News, είπε σχετικά: «Η UEFA θα έρθει με μία σοβαρή τιμωρία. Πολύ σοβαρή. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχω θα πάρει τον τελικό και θα τον πάει στην Αθήνα. Κατά 90% ο τελικός του Conference League θα γίνει στην Αθήνα. Μετά θα έρθει νέα τιμωρία για την Αλβανία. Για αυτό όμως υπάρχουν 30 ημέρες. Τριάντα μέρες περιθώριο για να προχωρήσει η διαδικασία των εκλογών και να αλλάξουν όλα».

Πάντως αυτό που υπάρχει σε επίπεδο πληροφόρησης είναι ότι οριστική απόφαση από την UEFA δεν υπάρχει. Μπορεί όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά όμως η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν προκύπτει να έχει λάβει τέτοια τελική απόφαση για να πάρει τον τελικό από την Αλβανία.

Πηγή: gazzetta.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ